EUROLEAGUE

Μαρτίνεθ: "Μας σκότωσαν τα ριμπάουντ"

Μαρτίνεθ: "Μας σκότωσαν τα ριμπάουντ"

Η Βαλένθια βρέθηκε μία ανάσα από την πρόκριση στο Final 4 της Βαρκελώνης και ο Ράφα Μαρτίνεθ θεωρεί ότι τα επιθετικά ριμπάουντ και η απουσία πολλών λύσεων από τον πάγκο έπαιξαν το ρόλο τους

Στις δηλώσεις του, ο Ισπανός παίκτης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του που η ομάδα του έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε.

"Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε σκληρά και δεν υπάρχουν δικαιολογίες", είπε αρχικά ο Μαρτίνεθ και συνέχισε:

"Το βάθος που έχουν στον πάγκο τους ήταν καθοριστικός παράγοντας σε μία τόσο μεγάλη σειρά. Είναι δύσκολο να σκεφτούμε τι καταφέραμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων και να βρισκόμαστε μόλις ένα ματς μακριά από το Final 4".

Όσο για το τι έφταιξε; Ο Μαρτίνεθ ήταν κατηγορηματικός: "Τα επιθετικά ριμπάουντ πιστεύω πως ήταν το κλειδί του αγώνα. Ήταν επίσης αυτά που μας σκότωσαν στο 1ο παιχνίδι της σειράς. Επιτρέψαμε στη Ρεάλ να έχει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στην επίθεση. Είχαμε μία καλή προσέγγιση στο ματς, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να το κερδίσουμε κιόλας".

Από την πλευρά του ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης Ντούσκο Σαβάνοβιτς επισήμανε:

"Είναι λίγο πρόωρο για να συζητήσουμε τι καταφέραμε αυτή τη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Αυτή τη στιγμή είναι σκληρό να σκεφτούμε τι κάναμε και τι σήμαινε αυτό για την ομάδα. Πάντως, σε γενικές γραμμές θα πρέπει να είμαστε περήφανοι στο τέλος μίας σεζόν που ξεκίνησε με πολλούς τραυματισμούς και μία αλλαγή προπονητή.

Είμαι χαρούμενος για το παιχνίδι που έπαιξα, αλλά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Θα προτιμούσα να έχω πετύχει λιγότερους πόντους και να έχουμε κερδίσει τον αγώνα. Το να παίζεις καλά δεν σημαίνει τίποτα όταν η ομάδα σου χάνει".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ