EUROLEAGUE

Λάσο: "Κίνητρο ο κόσμος μας"

Λάσο: "Κίνητρο ο κόσμος μας"
INTIME SPORTS

Η Ολίμπια Λουμπλιάνας έχει παίξει καλό μπάσκετ, σύμφωνα με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Ολίμπια Λουμπλιάνας για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

" Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και αυτό αποτελεί κίνητρο από μόνο του", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Βασίλισσας και πρόσθεσε:

" Η Ολίμπια Λουμπλιάνας έχει παίξει καλύτερα από ότι την βρίσκει κάποιος στην βαθμολογία. Θα πρέπει να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι στην προσπάθεια μας να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε".

Από την πλευρά των παικτών, ο Μίρσα Μπέγκιτς ανέφερε: " Η Ολίμπια έχει μία νεανική ομάδα και αυτό σίγουρα θα αποτελέσει κίνητρο για εκείνους, οι οποίο θα θέλουν να αποδείξουν τι αξίζουν απέναντι σε μία ομάδα, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι της σλοβένικης ομάδας.

Η Ολίμπια έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, οπότε θα πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλουν τον ρυθμό τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ