EUROLEAGUE

Λάσο: "Πολύ σημαντικός ο Τόμπκινς"

Λάσο: "Πολύ σημαντικός ο Τόμπκινς"

Ένα ξέσπασμα βοήθησε τη Ρεάλ να φύγει από το Κάουνας με τη 13η νίκη της σε 18 αγώνες στην EuroLeague. Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

Η Ρεάλ πήρε άλλη μία σημαντική νίκη στο Κάουνας , παρέμεινε στη δεύτερη θέση της κατάταξης και το έκανε με ομαδική προσπάθεια και το... τρίποντο ξέσπασμα του Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος έκανε τη διαφορά με τα τρίποντα που έβαλε στην τέταρτη περίοδο. Από την άλλη πλευρά, τα λάθη και η αστοχία δεν άφησαν τη Ζάλγκιρις να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη, κι ενώ στεκόταν εξαιρετικά στο ματς επί 30 λεπτά.

Διαβάστε τι είπαν οι προπονητές και οι παίκτες στη συνέντευξη Τύπου:

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: " Συγχαρητήρια στη Ρεάλ, που έκανε απλά ό,τι χρειαζόταν για να κερδίσει το παιχνίδι. Ήταν πιο σταθεροί από εμάς και τιμώρησαν τα λάθη μας. Επίσης, έβαλαν κάποια κρίσιμα σουτ".

Πάμπλο Λάσο: " Πρώτα θα πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κλειστό αλλά στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, πιο έξυπνα στην άμυνα και κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα. Τελειώσαμε καλά το δεκάλεπτο, ανοίξαμε τη διαφορά, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν στατικοί, όταν η άμυνα τους βελτιώθηκε και εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα πήγαμε πολύ καλύτερα, προσπαθήσαμε να γίνουμε λίγο πιο επιθετικοί, να διεισδύσουμε και να ψάξουμε τα ελεύθερα σουτ. Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Τρέι Τόμπκινς πέτυχε τρία τρίποντα στη σειρά. Μας άνοιξε τη διαφορά και τελικά πήραμε μία σημαντική νίκη".

Λέο Βέστερμαν: " Ήμασταν στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα. Όταν χάναμε τη μπάλα, μας τιμωρούσαν αμέσως. Χάσαμε πολλά σουτ, επίσης. Η άμυνα μας δεν ήταν κακή αλλά η διαφορά ήταν τα λάθη που μας κόστισαν και το ότι δεν μπορούσαμε να βάλουμε σουτ".

Οθέλο Χάντερ: " Ήταν ομαδική προσπάθεια. Χρειαζόμασταν πραγματικά αυτό το παιχνίδι και προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε αυτό που κάνουμε πάντα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ