EUROLEAGUE

Λάνγκφορντ: "Ήταν δυνατός όμιλος"

Λάνγκφορντ: "Ήταν δυνατός όμιλος"
INTIME SPORTS

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε στο Sport24.gr για την ήττα της Μιλάνο από τον Ολυμπιακό, αλλά και τον αποκλεισμό των Ιταλών από το "Top-16" της Ευρωλίγκας (video).

Η Μιλάνο ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 82-81 και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο προσπάθησαν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης του, όμως οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν το καθήκον τους, νίκησαν τους Ιταλούς και σημείωσαν την όγδοη νίκη τους στην πρώτη φάση, τερματίζοντας τελικά στην δεύτερη θέση του γ' ομίλου.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν η μεγαλύτερη απειλή της Μιλάνο, καθώς ο Αμερικανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 21, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους Πειραιώτες. Ο Λάνγκφορντ λίγο πριν την αποχώρηση των Ιταλών από το ΣΕΦ μίλησε στο Sport24.gr για τον αποκλεισμό της ομάδας του, αλλά και την εμφάνιση της Αρμάνι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο με 82-81 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας...

" Ήταν το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας, είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν αρκετά τα παιχνίδια αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όμως στο τέλος δεν πήραμε ένα "εισιτήριο" για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όλες οι ομάδες του ομίλου ήταν δυνατές και οι διαφορές ήταν μικρές μεταξύ όλων. Από εδώ και πέρα, εμείς θα συνεχίσουμε μέσα από σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει στην Ιταλία", ήταν τα πρώτα λόγια του Κιθ Λάνγκφορντ, όσον αφορά το που χάθηκε η πρόκριση για τη Μιλάνο.

Στη συνέχεια ο Αμερικανός της Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε στη συνέχεια των Ιταλών, οι οποίοι παρά τις υψηλές προσδοκίες απογοήτευσαν: " Όπως είπα στρέφουμε την προσοχή μας στο ιταλικό πρωτάθλημα. Θα ξεκουραστούμε κάποιες ημέρες και θα στρέψουμε εκεί την προσοχή μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν είμαστε στην επόμενη φάση".

Τέλος, ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για το που κρίθηκε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: " Έγινε πιστεύω μία καλή αναμέτρηση. Εμείς είχαμε ρυθμό και προσπαθήσαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και να επιβάλουμε το δικό μας. Πήραμε πόντους από μακρινά σουτ, αλλά ο αγώνας στο τέλος κρίθηκε στις λεπτομέρειες".

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το ματς των "ερυθρολεύκων" με τη Μιλάνο:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ