EUROLEAGUE

Ξεκίνησε από τον αρχηγό της η Νεπτούνας

Ξεκίνησε από τον αρχηγό της η Νεπτούνας

Η Νεπτούνας, αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Δ' όμιλο, ξεκίνησε τις ανακοινώσεις της με αυτή για την παραμονή του αρχηγού, Μαρτίνας Μαζέικα.

Η 22η του Ιουλίου είναι η ημέρα που η Νεπτούνας, φιναλίστ της λιθουανικής λίγκας, εκ των newcomers της Euroleague και αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τέταρτο όμιλο, έκανε την πρώτη της ανακοίνωση.

Αυτή αφορά τον αρχηγό της, Μαρτίνας Μαζέικα, ο οποίος όπως αναφέρεται θα κάνει το ντεμπούτο του, μαζί με την ομάδα, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε συλλογικό επίπεδο. Ο αρχηγός των Λιθουανών (1.91, 29 χρόνων) έπαιξε τις τέσσερις πρώτες σεζόν της καριέρας του στην ομάδα (2004-08), πριν πάει στη Γερμανία (για την Άλμπα και την Βόννη από το 2004 έως το 2007). Ακολούθησε η Ιταλία (και η Ορλαντίνα), η Ρωσία (και η Χίμκι), με την αγωνιστική περίοδο 2008-09 να τον βρίσκει πάλι στη Νεπτούνας. Δεν έμεινε για καιρό, αφού ξεκίνησε τη σεζόν 2009-2010 στη Ρίγα και την τελείωσε στην ΑΕΚ, για να επιστρέψει... στο σπίτι του τον Οκτώβριο του 2010 και να μην ξαναφύγει.

Πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της παρέας του, στα δέκα ματς που έδωσε στο Eurocup (είχε 14.1 πόντους, κατά μ.ο.), ενώ είχε 2.8 ασίστ και 2.7 ριμπ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ