EUROLEAGUE

Kράτησε Ρότσεστι η Νίζνι

Kράτησε Ρότσεστι η Νίζνι

Η μετακίνηση του Τέιλορ Ρότσεστι από την Σιένα στην Νίζνι στα μέσα της περυσινής σεζόν κρίθηκε επιτυχημένη, κι έτσι οι Ρώσοι προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του Αμερικανού για ένα ακόμα χρόνο.

Η Νίζνι Νόβγκοροντ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη σεζόν την πρώτη της εμφάνιση στην Εuroleague, διατηρώντας στις τάξεις της τον Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος ανανέωσε την Τετάρτη (30/7) την συνεργασία του με τη ρωσική ομάδα.

Ο 29χρονος πλέι μέικερ μετακόμισε στην Ρωσία από την Ιταλία και την Σιένα στα μέσα της περυσινής σεζόν και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης πορείας της ομάδας, έχοντας 14.3 πόντους (89.7% στις βολές) και 4.8 ασίστ σε 12 αγώνες του Eurocup. Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, οδήγησε την Νίζνι ως τα ημιτελικά του Εurocup και τους τελικούς της VTB League, όπου όμως ηττήθηκε από την Βαλένθια και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αντίστοιχα.

Το πρώτο μισό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε με την Σιένα και στην Εuroleague, σκοράροντας 6.5 πόντους και μοιράζοντας 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο αγωνιζόμενος σε 10 ματς. Στο παρελθόν, έχει περάσει από τις Αντζέλικο Μπιέλα (Ιταλία), Κάχα Λαμποράλ(Ισπανία), Λε Μαν (Γαλλία), Άλμπα Βερολίνου και Γκέτινγκεν(Γερμανία) αλλά και από την Γαλατάσαραϊ(Τουρκία).

" Ο Τέιλορ έχει συνεισφέρει πολλά στην ομάδα και μας βοήθησε να φτάσουμε να παίζουμε φέτος στην Εuroleague, οπότε η επιθυμία να συνεχίσουμε την συνεργασία μας ήταν αμοιβαία" δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Σέργκεϊ Πάνοβ. " Ελπίζουμε να έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να βελτιώνεται και να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτερη ομάδα."

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ