EUROLEAGUE

"Κρατάμε χαμηλούς τόνους, πάμε για το τρόπαιο"

"Κρατάμε χαμηλούς τόνους, πάμε για το τρόπαιο"
INTIME SPORTS

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τόνισαν πώς νιώθουν δικαιωμένοι για τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ εξέφρασαν την πίστη τους πώς οι Πειραιώτες είναι ικανοί να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησαν για την πρόκριση της ομάδας του, ενώ εξέφρασαν την πίστη τους ότι οι Πειραιώτες είναι ικανοί να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: " Είμαστε συγκινημένοι, ανατριχιάσαμε κατά τη διάρκεια του ματς και μπορώ να πω πως επικρατήσαμε ολοκληρωτικά της ΤΣΣΚΑ. Το σχέδιο του κόουτς δούλεψε άψογα και εξουδετερώσαμε όλα τα ατού των Ρώσων. Άσχετα με τη σημερινή της εικόνα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ομαδάρα.

Όμως εμείς κάναμε όσα έπρεπε και νικήσαμε. Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για τον Μπαρτζώκα, είχε και έχει την στήριξη μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας αποφασίζει για τα αγωνιστικά, ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει, πόσο παίζει. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ ήρθε και μας συνεχάρη προσωπικά. Κρατάμε χαμηλούς τόνους ενόψει τελικού και τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μας. Προτίμηση δεν έχουμε για το ποιον θα αντιμετωπίσουμε, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικές ομάδες, οπότε για εμάς δεν αλλάζει κάτι".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου: " Μετά από ένα τέτοιο ματς μπορείς να πεις πολλά, αλλά το πλάνο του Μπαρτζώκα δούλεψε στην εντέλεια. Πάντα υπάρχει φαβορί στο Final-4, η ΤΣΣΚΑ έχει μεγάλη εμπειρία, όμως τον τελικό της Πόλης δεν το ξέχασαν, άσχετα των όσων λέγανε.

Για τον τελικό δεν έχουμε καμία απολύτως προτίμηση, δεν παίζει ρόλο ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε, αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνουμε εμείς προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Είμαι αισιόδοξος για την έκβαση του τελικού, πιστεύω πως θα πάρουμε το τρόπαιο. Με τα παιδιά μιλήσαμε όταν έπρεπε, όταν υπήρξαν δύσκολες καταστάσεις. Τώρα πανηγυρίζουμε για λίγο την πρόκριση μας στον τελικό και θα ετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ