EUROLEAGUE

Κρατάει Άκερ, Ρέινολντς η Λιμόζ

Κρατάει Άκερ, Ρέινολντς η Λιμόζ

Η Λιμόζ κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γαλλία έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια, επιστρέφει στην Euroleague της σεζόν 2014-15 και θέλει να κρατήσει τους Άλεξ Άκερ, J.R. Ρέινολντς. Το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος Φρεντερίκ Φορτέ.

Ο σχεδιασμός της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λιμόζ, ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Βλέπετε οι ''λιμουζό'' επιστρέφουν στην Euroleague και δεν θέλουν να περιοριστούν σε ρόλο κομπάρσου.

Η αρχή έγινε με τις ανανεώσεις του κόουτς Ζαν Μαρκ Ντουπράζ και του 25χρονου φόργουορντ Φρεζού Ζερμπό. Τι άλλο έκαναν οι πρωταθλητές Γαλλίας; Υπέγραψαν τους Ζοάο Πάολο Μπατίστα, Ουσμάν Καμαρά και Πάπε Φιλίπ Αμαγκού. Πλέον θέλουν να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Άλεξ Άκερ και τον J.R. Ρέινολντς, με δεδομένο ότι αμφότεροι είχαν τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους ''λιμουζό''.

''Θέλουμε να κρατήσουμε τον Ρέινολντς. Του έχουμε επαναλάβει την πρόθεσή μας αρκετές φορές. Το ίδιο ισχύει και με τον Άλεξ Άκερ. Διαθέτει ιταλικό διαβατήριο ενώ οι εμφανίσεις τους άλλαξαν την πορεία των τελικών. Παράλληλα εξετάζουμε διάφορες περιπτώσεις, αν τελικά δεν μείνουν στη Λιμόζ...'' εξήγησε ο πρόεδρος των ''λιμουζό'', Φρεντερίκ Φορτέ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ