EUROLEAGUE

Κόντρα στην περηφάνια των Βάσκων ο Ολυμπιακός

Κόντρα στην περηφάνια των Βάσκων ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Βιτόρια, πόλη των περήφανων Βάσκων για την αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ, την ώρα που ένας ταξιτζής μίλαγε για τον Παπανδρέου!

Αποστολή στην Βιτόρια: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο αεροδρόμιο της Βιτόρια, το οποίο δέχεται πλέον μόνο τσάρτερ γύρω στις 18:30 ώρα Ισπανίας για την αυριανή (21:00, 2/11) αναμέτρηση της Ευρωλίγκας κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, όμως αυτό δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγχώσει τους Πειραιώτες, καθώς γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση κρύβει πολλές δυσκολίες.

Η πόλη όταν αρχίζει να βραδιάζει καλύπτει το πρόσωπο της, αφού ο κόσμος μαζεύεται στο κέντρο, με αποτέλεσμα οι γύρω περιοχές να δείχνουν... εγκαταλελειμμένες. Παρόλα αυτά, αύριο (2/11) όλη η πόλη θα σταθεί στο πλευρό της Κάχα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση για το ματς με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν προπόνηση το πρωί στο ΣΕΦ και θα κάνουν ακόμα μία αύριο το πρωί. Εκεί αναμένεται να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση θα είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Ο ταξιτζής με τον Παπανδρέου...

Τα προβλήματα στη χώρα μας δεν θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει αίσθηση στην Ισπανία. Ο ταξιτζής, μάλιστα που μας έφερε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο άρχισε να μιλάει για τον Παπανδρέου, ο οποίος είναι... γνωστός στην χώρα, ενώ πρόσθεσε πώς η Ελλάδα έχει τεράστια ιστορία!

Τα παιδιά σε αντίθεση με τα περισσότερα των χωρών της Ε.Ε. ή της υπόλοιπης Ισπανίας δεν βρίσκονται μπροστά από έναν υπολογιστή ή μία οθόνη, αλλά έξω στον δρόμο. Παρατηρητές της ζωής και της κοινωνίας και κοιτάζουν το ίδιο περήφανα με τους μεγάλους.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν εκτός από την ικανότητα, το ταλέντο και την εμπειρία των παικτών του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα πρέπει να ξεπεράσει και την περηφάνια των Βάσκων.

Το αν θα τα καταφέρει θα το μάθουμε αύριο (2/11 το βράδυ, το μόνο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η προσπάθεια των "ερυθρολεύκων" απέναντι σε μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ