EUROLEAGUE

Kill Bill... rules!

Kill Bill... rules!
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός είχε... το καλύτερο ποσοστό σε videos στα best of της Εuroleague για την Παρασκευή (6/3), με τον Βασίλη Σπανούλη να εμφανίζεται σε δυο κατηγορίες, ενώ μια "έπιασε" και ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο ηγέτης και αυτού που έκανε ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο. Έγινε και δυο videos, με τον Μπράιαντ Ντάνστον να... τριτώνει την ιστορία, καθώς η Euroleague ξεχώρισε ένα από τα καρφώματα του.

H Μάλαγα είχε την τελευταία επίθεση, στο ματς με την Αναντολού Εφές και 5.8'' για να την εκδηλώσει. Δείτε γιατί ο Ράιαν Τούλσον έγινε το play of the night.

Η τάπα της ημέρας, ήταν αυτή του Τζάστιν Κάρτερ που βρήκε το κουράγιο να κυνηγήσει τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ στον αιφνιδιασμό και να τον "κόψει".

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ρεκόρ τριπόντων, στο ΤΟΡ16, με τα 18 που μέτρησε στο καλάθι της Γαλατασαράι. Ο Ρούντι Φερνάντεθ είχε πέντε και ακολούθησαν οι Ροντρίγκεθ και Νοτσιόνι , που είχαν από τέσσερα. Το προηγούμενο ρεκόρ (των 17) είχε τρεις διαφορετικούς κατόχους, ενώ για ένα δεν ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών και φάσεων (τα 19 της Σιένα).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ