EUROLEAGUE

Κεντρίζει το ενδιαφέρον το ματς της ΤΣΣΚΑ με τη Ρεάλ

Κεντρίζει το ενδιαφέρον το ματς της ΤΣΣΚΑ με τη Ρεάλ
INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Ρωσία τραβάει την προσοχή στο αυριανό (28/03)... μενού της Ευρωλίγκας. Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδες, αλλά και οι τεχνικοί του ματς Εφές - Μάλαγα (videos).

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει στη Ρωσία τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να μείνουν σε τροχιά πρώτης θέσης στον Ε' Όμιλο της Ευρωλίγκας.

Απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του "Top-16" και όλα παραμένουν ρευστά για τις θέσεις που θα πάρουν οι ομάδες.

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Κρις Φλέμινγκ για την αναμέτρηση των Γερμανών με τον Παναθηναϊκό...

" Θα είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στα ριμπάουντ και να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ελπίζω να αποφύγουμε τα λάθη, να γυρίσουμε τη μπάλα καλά και να δείξουμε τι έχουμε φτιάξει.

Θα προετοιμαστούμε καλά, έχουμε κάνει καλή προπόνηση και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό", δήλωσε ο Ετόρε Μεσίνα για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής της Βασίλισσας, Πάμπλο Λάσο είπε:

" Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα παίξουμε απέναντι σε ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο ρόστερ της Ευρώπης. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Είναι μία νέα πρόκληση για εμάς και ξέρουμε πώς αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί".

Από εκεί και πέρα, η Εφές, η οποία παλεύει και εκείνη με τη σειρά της για να τερματίσει όσο τη δυνατόν ψηλότερα στον όμιλο αντιμετωπίζει την Μάλαγα στην Κωνσταντινούπολη.

" Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του "Top-16" θα παλέψουμε για τις υψηλότερες θέσεις του ομίλου μας. Πρώτο μέλημα μας είναι να νικήσουμε την Μάλαγα και στη συνέχεια τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για να πάρουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις", ήταν τα λόγια του Οκτάι Μαχμουτί που συμπλήρωσε:

" Η μάχη που γίνεται στον όμιλο μας είναι τόσο ορατή που τρεις ομάδες έχουν από εννέα νίκες. Στο τελευταίο μας παιχνίδι την Πέμπτη ελπίζουμε να έχουμε την ενίσχυση από τον κόσμο μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ