EUROLEAGUE

Κατσικάρης: "Σαν σειρά των πλέι-οφ"

Κατσικάρης: "Σαν σειρά των πλέι-οφ"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Μπιλμπάο, Φώτης Κατσικάρης μίλησε για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε λεπτομέρειες (video)...

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, Φώτης Κατσικάρης μίλησε για τις αναμετρήσεις της Μπιλμπάο με την Ρεάλ Μαδρίτης για την τρίτη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

" Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας, διότι η Ρεάλ είναι μία ομάδα για το φάιναλ-φορ. Έχουμε πολλά όπλα και τουλάχιστον δύο ταλαντούχους παίκτες σε κάθε θέση", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί είναι μία επιθετική ομάδα και πρέπει να ελέγξουμε το τέμπο του αγώνα. Αν καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν στον όμιλο".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Δεν είναι πολλά τα παιχνίδια, όμως είναι σημαντικό να πάρουμε ακόμα μία νίκη. Περιμένουμε ένα υψηλό σκορ και η ομάδα μου έχει αρκετό ταλέντο για να πάει ψηλά. Είναι σαν σειρά των πλέι οφ, αλλά τον Φεβρουάριο, είναι περίπλοκο. Είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση την συγκεκριμένη περίοδο".

Λόπεθ: "Να κάνουμε το παιχνίδι μας"

Από την πλευρά των παικτών, ο Ραούλ Λόπεθ ανέφερε: " Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά και κοιτάμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Κάνουμε το σωστό σε πολλά ματς, όμως δεν παίρνουμε πάντα τα αποτελέσματα. Πήραμε τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και η ομάδα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ