EUROLEAGUE

Κατσικάρης: "Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι"

Κατσικάρης: "Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι"

Έτοιμος για να ένα σκληρό παιχνίδι είναι ο Φώτης Κατσικάρης ο οποίος μίλησε για το ματς της Μπιλμπάο με τη Σιένα στην Ισπανία, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη

Η Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Σιένα για την 5η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας την Τετάρτη το απόγευμα στην Ισπανία και ελπίζει ότι θα είναι η δεύτερη φορά φέτος που μια ομάδα θα εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Η πρώτη ομάδα που το έχει πετύχει φέτος αυτό είναι η Μπαρτσελόνα που κέρδισε μέσα στη Βαρκελώνη, τη Σιένα του Σιμόνε Πιανιτζάνι.

"Αυτό το... διάλειμμα στη διοργάνωση δεν θα επηρεάσει την ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε την νέα Κυπελλούχο Ιταλίας, Σιένα. Διαθέτουν σαν ομάδα ένα γεμάτο από έμπειρους παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζει με μεγάλη κούραση", σχολίασε ο Φώτης Κατσικάρης και συνέχισε:

"Έχουν χάσει μέχρι στιγμής στη φετινή Ευρωλίγκα, μόνο ένας έκτος έδρας παιχνίδι, εκείνο κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο στόχος τους είναι να προκριθούν και πάλι στο Final 4. Περιμένω ένα σκληρό και με πολλές επαφές παιχνίδι. Το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσουν να κάνουν είναι να μας σταματήσουν.

Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί για 40 λεπτά και να τρέχουμε όποτε μπορούμε. Στηρίζονται στη σκληρή τους άμυνα και θα πρέπει επίσης να είμαστε προσεκτικοί με τα επιθετικά τους σερί με τα οποία μπορεί να κερδίσουν ένα ματς. Ο ΜακΚάλεμπ είναι ο αρχηγός τους στο γήπεδο αλλά έχουν επίσης τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπης αυτή τη στιγμή, τον Ντέιβιντ Άντερσεν. Νομίζω πως έχουν το καλύτερο ρόστερ που είχαν ποτέ τα τελευταία χρόνια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ