EUROLEAGUE

Κατσικάρης: "Αποφασιστικό το α' δεκάλεπτο"

Κατσικάρης: "Αποφασιστικό το α' δεκάλεπτο"

Ο Φώτης Κατσικάρης ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι της Μπιλμπάο με τη Ρεάλ κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ αναφέρθηκε και στα αμυντικά κενά της ομάδας του

Προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσίασε η Μπιλμπάο στο παιχνίδι με τη Ρεάλ ήταν ο Φώτης Κατσικάρης μετά το τέλος του ισπανικού ντέρμπι που έγινε στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, σχολίασε ότι η ομάδα του ουσιαστικά δεν έδειξε την απαιτούμενη προσοχή από το ξεκίνημα κιόλας του αγώνα.

"Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με το απαιτούμενο πνεύμα που απαιτούνταν για το είδος αυτού του παιχνιδιού. Είναι κάτι που δεν μπορούσαμε να αντέξουμε παίζοντας κόντρα σε μια ομάδα που είναι τόσο ταλαντούχα", υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Το α' δεκάλεπτο ήταν αποφασιστικό και ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι. Δεν είχαμε την αμυντική δύναμη που έπρεπε κόντρα σε μία ομάδα που τρέχει στο παρκέ. Δεν έπρεπε να επιτρέψουμε στους δύο πόιντ γκαρντ που έπαιξαν πραγματικά πολύ καλά, να πετύχουν 28 πόντους εναντίον μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ