EUROLEAGUE

"Καρφί" του Μάντζαρη για Μουράτο

"Καρφί" του Μάντζαρη για Μουράτο

Η Euroleague TV ζήτησε από τους παίκτες να κατονομάσουν αυτόν που έχει το πιο περίεργο γέλιο, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να "καρφώνει" τον βενιαμίν του Ολυμπιακού, Βασίλη Μουράτο.

Είναι να μην σου τύχει. Να γελάς και να γίνεσαι το κέντρο της προσοχής. Η Euroleague TV ζήτησε από τους παίκτες να κατονομάσουν τον συμπαίκτη τους που έχει το πιο περίεργο γέλιο, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να "καρφώνει" τον πιο μικρό της υπόθεσης. " Ο Βασίλης Μουράτος είναι αυτός που γελάει πιο περίεργα απ όλους", είπε δίχως αναστολές ο διεθνής πλεϊμέικερ, αποκαλύπτοντας τον πρωταγωνιστή της ιστορίας.

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχουν να το λένε για τον Βιτάλι Φριντζόν, αφού όπως λέει ο Άαρον Τζάκσον " δεν μπορώ καν να τον μιμηθώ, είναι τόσο αστείο". Ενώ ο Τσεντί Οσμάν εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο Μπιρκάν Μπατούκ είναι δαχτυλοδικτούμενος στην Αναντολού Εφές. Όσο για τη Λαμποράλ Κούτσα; " Ο Μαμαντού Ντιόπ κάνει το ίδιο πράγμα κάθε φορά. Είναι ενοχλητικό, αλλά στο τέλος καταλήγουμε να γελάμε όλοι μαζί του", ενημερώνει ο Κιλιάν Τιγί.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ