EUROLEAGUE

Καρεμπέ: "Ο Σπανούλης; Με τον Ζιντάν!"

Καρεμπέ: "Ο Σπανούλης; Με τον Ζιντάν!"
INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο Ζιντάν των Πειραιωτών (video).

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος βρέθηκε στο Λονδίνο και παρακολούθησε το φάιναλ-φορ μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση του τροπαίου από τους "ερυθρόλευκους".

Παράλληλα, τόνισε έπειτα από ερώτηση πως ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης μοιάζει με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

" Νομίζω ότι η καλύτερη ομάδα κέρδισε το τουρνουά. Ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι, καλύτερα οργανωμένοι για να κερδίσουν τον τίτλο και αργότερα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης έδειξαν ότι έχουν περισσότερη εμπειρία. Η Μαδρίτη έχει τον Ρέγιες, τον Γιουλ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και πρέπει να τους συγχαρώ γιατί είναι μεγάλοι πρωταθλητές", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο Λονδίνο τόνισε: " Ήταν εκπληκτικό το να δω περισσότερους από έξι χιλιάδες φιλάθλους που ήρθαν να δουν την ομάδα και για πρώτη φορά εδώ στο Λονδίνο. Ελπίζω περισσότεροι φίλαθλοι να έρχονται κοντά στο μπάσκετ και επίσης και στο ποδόσφαιρο".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε με ποιον ποδοσφαιριστή μοιάζει ο Βασίλης Σπανούλης, λέγοντας: " Με τον Ζιντάν. Νομίζω ότι ήταν η ισορροπία της ομάδας και όταν η ομάδα τον χρειάστηκε ήταν εκεί. Φυσικά όμως πρέπει να σκεφτόμαστε κι άλλους παίκτες που έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι και ήταν αποτελεσματικοί αμυντικά. Έζησαν μαγικές στιγμές και πρέπει να τους συγχαρούμε. Ο Σπανούλης έχει επίσης το νούμερο 7 που είναι σημαντικό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ