EUROLEAGUE

Καούν: "Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός"

Καούν: "Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός"
Καούν

Ο Σάσα Καούν μίλησε στο RedPlanet.gr για τον σημερινό τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε τους "ερυκρόλευκους" εξαιρετική ομάδα και τόνισε πως έφτασαν δίκαια ως τον τελικό.

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί και να έχει νικήσει δύο φορές φέτος τον Ολυμπιακό, αλλά ο Σάσα Καούν έδειξε πως σέβεται απόλυτα τους "ερυθρόλευκους" ενόψει του σημερινού τελικού (13/5, 21:00).

Ο Ρώσος σέντερ μίλησε στο RedPlanet.gr για τον αποψινό αγώνα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως το έργο της ομάδας του θα είναι πολύ δύσκολο.

"Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικές και έφτασαν δίκαια μέχρι εδώ. Συναντηθήκαμε τη φετινή σεζόν άλλες δύο φορές. Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά, να παίξουμε καλή άμυνα και να κάνουμε αυτά που πρέπει στην επίθεση", είπε αρχικά στο RedPlanet.gr o Σάσα Καούν.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε πώς είδε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα και απάντησε: "Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός απέδειξε πως δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί σε έναν αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει όποιον αντίπαλο κι αν έχει απέναντί της σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί πριν από την έναρξη ενός αγώνα, αλλά πως μία πολύ καλή ομάδα αντιμετωπίζει μία επίσης πολύ καλή ομάδα".

Ακόμη, τόνισε μέσω του RedPlanet.gr πως ο αποψινός τελικός είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από τα δύο άλλα που έδωσε ο Ολυμπιακός με την ΤΣΣΚΑ, στα οποία είχε γνωρίσει την ήττα: "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Ο Ολυμπιακός έχει προοδεύσει αγωνιστικά από τότε και έχει κερδίσει σημαντικά παιχνίδια. Οπότε, μας περιμένει πολλή δουλειά και δύσκολο έργο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ