EUROLEAGUE

Καλύτερος αμυντικός ο Λάσμε

Καλύτερος αμυντικός ο Λάσμε
INTIME SPORTS

Καλύτερος αμυντικός στη φετινή Ευρωλίγκα αναδείχτηκε ο Στεφάν Λάσμε του Παναθηναϊκού, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις (video).

Ο Στεφάν Λάσμε πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος.

Ο σέντερ του "τριφυλλιού" αναδείχτηκε καλύτερος αμυντικός της φετινής διοργάνωσης, αποτελώντας έναν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Λάσμε έκανε 52 κοψίματα σε 28 αναμετρήσεις στην διοργάνωση σε 24 λεπτά χρόνου συμμετοχής. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε τα συγχαρητήρια της στον παίκτη για τις εμφανίσεις που έκανε.

" Καλησπέρα σε όλη την παρέα μας, το έχουμε πει πολλές φορές, αλλά δεν θα κουραστούμε ΠΟΤΕ να το λέμε: ΑΚΟΜΑ μια διάκριση για αθλητή μας! Αυτή τη φορά ο Λάσμε, έλαβε το βραβείο του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ αμυντικού της Euroleague! Congrats Stephane!!!", ήταν το μήνυμα στο facebook.

Να προσθέσουμε ότι ο Λάσμε γίνεται ο δεύτερος παίκτης των "πρασίνων", ο οποίος κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη (έξι φορές καλύτερος αμυντικός). Δείτε το βίντεο της Ευρωλίγκας:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ