EUROLEAGUE

Καλάθης: "Στο ίδιο επίπεδο για 40 λεπτά"

Καλάθης: "Στο ίδιο επίπεδο για 40 λεπτά"
INTIME SPORTS

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για την εντός έδρας (20:45) αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν για την 2η αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Για την αναμέτρηση της δεύτερη αγωνιστικής του "Top-16" της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ούνιξ Καζάν μίλησε ο Νικ Καλάθης στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

" Η Ούνιξ είναι καλή ομάδα. Παλεύουν μέχρι το τέλος και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο παιχνίδι με την Φενέρ την προηγούμενη εβδομάδα, όταν επέστρεψαν και πήραν τη νίκη που ήθελαν", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Καμία ομάδα δεν πρόκειται να σταματήσει να παλεύει στο Τοp-16. Είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε το ίδιο. Θα πρέπει να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο και στα 40'. Είναι σημαντικό για μας που παίζουμε στο σπίτι μας. Θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας. Ήταν μαζί μας στο Ζάγκρεμπ, στο Μιλάνο και αυτό είναι εκπληκτικό για όλους μας. Ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας και στο ΟΑΚΑ".

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε: " Η Ούνιξ Καζάν είναι μια ομάδα που σεβόμαστε πάρα πολύ, πρώτα απ' όλα επειδή παίζουν καλά, έχουν ποιότητα και μέχρι τώρα έχουν τα ίδια ρεκόρ με μας. Έχασαν τρία παιχνίδια, δύο κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ένα απέναντι στην Σιένα. Πρέπει να τους σεβαστούμε και πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας.

Πρόκειται για μία ομάδα που παίζει στο Top 16 και την περασμένη εβδομάδα ανέτρεψε διαφορά 17 πόντων για να κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Σε κάθε θέση διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες. Έχει ένα πλήρες ρόστερ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για 40 λεπτά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ