EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Δεν περιμέναμε περίπατο!"

Ιτούδης: "Δεν περιμέναμε περίπατο!"

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχτηκε ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για την ΤΣΣΚΑ στο Βελιγράδι ενώ ο Ντέγιαν Ράντονιτς εξήγησε τους λόγους που ο Στέφαν Γιόβιτς πήρε την τελευταία επίθεση του Ερυθρού Αστέρα.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μ ετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Ερυθρού Αστέρα που φέρνει τους Ρώσους μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά της διοργάνωσης στο Βερολίνο.

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου! Είναι δεδομένο ότι δεν περιμέναμε περίπατο στα playoffs! Σέβομαι απεριόριστα το παιχνίδι, τον εκάστοτε αντίπαλό μου και τους αντίπαλους προπονητές. Πλέον έχουμε το προβάδισμα με 2-0 στη σειρά και βρισκόμαστε μια νίκη μακριά από το Final Four. Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για εμάς στο Βελιγράδι. Στο αγωνιστικό σκέλος, αντιμετωπίσαμε αμυντικά προβλήματα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Αναλύσαμε το ζήτημα στα αποδυτήρια και αλλάξαμε την εικόνα μας στη συνέχεια. Σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε μόνο 28 πόντους! Υποχρεώσαμε σε λάθη τον Ερυθρό Αστέρα και φτάσαμε στη νίκη".

Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας): "Βελτιώσαμε την εικόνα μας σε σχέση με το Game 1. Παίξαμε καλή άμυνα και υποχρεώσαμε την ΤΣΣΚΑ να σκοράρει λιγότερους πόντους. Είναι τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε απέναντί μας την καλύτερη ομάδα σε ό,τι αφορά την επίθεση. Στο Βελιγράδι θα δώσουμε το μάξιμουμ. Ο Γιόβιτς είχε την κατοχή στην τελευταία επίθεση επειδή ήταν σε εξαιρετική κατάσταση σε εκείνο το σημείο! Ήταν μια λογική απόφαση, το γεγονός να βρεθεί η μπάλα στα χέρια του. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ