EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα και οι άλλοι!

Η Μπαρτσελόνα και οι άλλοι!

Ο Ε' όμιλος του ΤΟΡ16, αυτός των "αιωνίων", παρέμεινε... μια ομορφιά, με τη Γαλατασαράι να αναστατώνει την κατάταξη στο ΣΤ' γκρουπ. Διαβάστε τι γίνεται, μετά την 11η αγωνιστική.

Η 11η αγωνιστική του ΤΟΡ16, ξεκίνησε με θριάμβους των Ρεάλ, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Παρτίζαν, πριν ο Παναθηναϊκός νικήσει τη Φενέρμπαχτσε και ταράξει τα, κάθε άλλο παρά λιμνάζοντα, ύδατα του Ε' ομίλου.

Η δεύτερη δόση, που διεξήχθη την Παρασκευή (21/3) δεν θα μπορούσε να έχει λιγότερο ενδιαφέρον. Για αρχή, η Γαλατασαράι "σκούπισε" την Μπάγερν Μονάχου και πέρασε από πάνω της, στην ισοβαθμία.

Ακολούθησε ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Λαμποράλ Κούτσα, ή αν προτιμάτε η επιστροφή του στις επιτυχίες, παρά τις απουσίες, ενώ η Μπαρτσελόνα έφυγε με το "διπλό" από τη Μάλαγα και διατήρησε το αήττητο της. Στο τέλος της βραδιάς, η Αρμάνι επιβλήθηκε της Αναντολού Εφές, που... έβαλε δύσκολα στους Ιταλούς.

Η βαθμολογία του Ε' ομίλου: Μπαρτσελόνα 11-0, Αρμάνι 8-3, Παναθηναϊκός 6-5, Φενέρμπαχτσε 5-6, Ολυμπιακός 5-6, Μάλαγα 5-6, Ανατολού Εφές 2-9, Λαμποράλ Κούτσα 2-9.
*Η Φενέρ προηγείται γιατί έχει παίξει όλα τα παιχνίδια, με τις ομάδες που ισοβαθμεί και για αυτό προηγείται.

Διαβάστε εδώ για την εικόνα του ομίλου.

Η βαθμολογία στον ΣΤ' όμιλο: Ρεάλ 9-2, ΤΣΣΚΑ 9-2, Μακάμπι 7-4, Γαλατασαράι 5-6, Μπάγερν 5-6, Λοκομοτίβ Κουμπάν 5-6, Παρτίζαν 3-8, Ζάλγκιρις 1-10.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ