EUROLEAGUE

Η Γαλατασαράι πήρε το πλεονέκτημα!

Η Γαλατασαράι πήρε το πλεονέκτημα!

Το "διπλό" της Γαλατασαράι στο Κάουνας, σε συνδυασμό με την ήττα της Μπάγερν (από την ΤΣΣΚΑ), φέρνει τους Τούρκους πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ. Νίκη-πρωτιά της Ρεάλ στο Τελ Αβίβ.

Η 12η αγωνιστική του ΤΟΡ16, ξεκίνησε με την επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στις νίκες, με το 77-70 επί της Μπάγερν, που έκανε τους Ρώσους να ιδρώσουν για τη νίκη.

Η "ομάδα του στρατού" δεν είχε στο ενεργό ρόστερ τον Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ είχε για "μπροστάρη" τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος τελείωσε με 10π., 7 ριμπ. και 4 τάπες.

Ακολούθησε το "διπλό" της Γαλατασαράι, στο Κάουνας (72-84 επί της Ζάλγκιρις), με τον Κάρλος Αρόγιο να οδηγεί την ομάδα του στην επιτυχία και να την κρατά "ζωντανή" στην υπόθεση της πρόκρισης. Σε συνδυασμό με την ήττα της Μπάγερν, η Γαλατά (αγωνίστηκε χωρίς τον Ποπς Μενσά Μπονσού) είναι πια σε πλεονεκτική θέση. Αυτή η ήττα, ήταν το τετέλεσται των Λιθουανών.

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε τρεις τις νίκες της στο ΤΟΡ16, με το 79-105 στην Κωνσταντινούπολη, επί της Αναντολού Εφές. Οι Βάσκοι είχαν πολύ μεγαλύτερη διάθεση, με την τελευταία επαφή που είχαν οι γηπεδούχοι με το σκορ να είναι το 35-37, στο 13.35.

Ο Γιάννης Μπουρούσης διαμόρφωσε το 77-74, στα 11'' και ο Άλεξ Τάιους είχε τη δυνατότητα να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά αστόχησε σε βολή στο φινάλε, με το 77-76 να μένει ως αποτέλεσμα (της Ρεάλ επί της Μακάμπι). Οι Μαδριλένοι έκαναν ένα ακόμα βήμα, για να διασφαλίσουν την πρωτιά του ομίλου.

Οι καλύτερες φάσεις των αναμετρήσεων:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ