EUROLEAGUE

Η εβδομάδα στο Twitter

Η εβδομάδα στο Twitter

Το "Claśico" τιμήθηκε από τους εκπροσώπους των ομάδων στη Euroleague στο Twitter, την εβδομάδα που μας πέρασε. Στα καλύτερα tweets άνηκε και ο Ολυμπιακός.

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, άλλη μια φορά η Euroleague διαλέγει τα καλύτερα εξ όσων πόσταραν στο Twitter οι πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ ανέβασε το video των Παπανικολάου και Λάμπε, να ερμηνεύουν το #isingdevotion, με τη σημείωση "αν με ρωτήσει κάποιος, δεν τους ξέρω αυτούς τους τύπους".

Ο Μάρκους Σλότερ δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα "clasico", μολονότι έπρεπε να τρέξει από το αεροδρόμιο (μετά την επιστροφή της Ρεάλ από το Μπιλμπάο) για να προλάβει να πιάσει θέση στις εξέδρες. Μετά τον αγώνα, εξήγησε πως "ήταν η πρώτη φορά που είδα την ομάδα μου να χάνει".

Ο CJ Ουάλας είχε πεταχτεί μέχρι το Μοντεγκρανάρο, για το ματς της 24ης αγωνιστικής στην Ιταλία και όπως έγραψε "πρέπει να βγάλεις ό,τι καλύτερο μπορείς, από αυτό που σου δίνει το ξενοδοχείο. El Clasico. Δεύτερο ημίχρονο, Vamos Barca".

Οι back to back πρωταθλητές Ευρώπης πανηγύρισαν κρίσιμης σημασίας νίκη, στη Μάλαγα και χάριν αυτής έχουν πια την τύχη τους στα χέρια τους, με τη Euroleague να κάνει... RT στον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε tweet με φωτογραφίες από αυτήν την ημέρα.

Ο Ντέιβιντ Μπλου δήλωσε ευγνώμων που είναι μέλος "ενός τόσο εκπληκτικού οργανισμού, συν του ότι λατρεύω την επική μουσική", όπως έγραψε ανεβάζοντας βίντεο που είχε φτιάξει η Μακάμπι. Και όλα αυτά, μολονότι οι Ισραηλινοί έχουν χάσει τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς, στη Euroleague.

O Kιθ Λάνγκφορντ δεν ταξίδεψε με την ομάδα του στην Τουρκία για το ματς της Αρμάνι με τη Φενέρμπαχτσε και... εξέφρασε τη γλυκιά ζήλια που ένιωσε (για την επιτυχία και τη διασφάλιση της δεύτερης θέσης στον όμιλο), με την ευχή να μπορούσε να ήταν εκεί, με την παρέα του.

Ο Τζέρεμι Πάργκο είχε... πακέτο από την πατρίδα, με όλα τα αγαπημένα του σνακ και είπε να ευχαριστήσει (χωρίς να αποκαλύψει τον αποστολέα).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ