EUROLEAGUE

H Εuroleague στο Twitter

H Εuroleague στο Twitter

Κατά την προσφιλή τους συνήθεια, οι παίκτες της Euroleague ξεσπάθωσαν στο Twitter και αυτήν την εβδομάδα, με τη διοργανώτρια αρχή να συγκεντρώνει τα best of και να σας τα παρουσιάζει.

Πολλά και διάφορα συνέβησαν (ως είθισται) και στην 9η αγωνιστική στο ΤΟΡ16 της Euroleague και οι παίκτες τα σχολίασαν με το δικό τους, μοναδικό τρόπο, στο Twitter.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ πήγε με τον " καλό μου φίλο και συνάδελφο" Σέρχιο Ροντρίγκεθ στην εκπομπή"El Hormiguero" του El Canal και φυσικά απαθανάτισε το ντοκουμέντο.

Ο θηριώδης σέντερ της Μπάγερν, Τζον Μπράιαντ πήρε το ποδήλατο του, μετά την προπόνηση της Τρίτης και ξεχύθηκε στους δρόμους του Μονάχου, για να κάνει και τις στάσεις του, στα σημεία που τον ενδιέφεραν.

Ο Λέο Βέστερμαν υποδέχθηκε στον κόσμο του Twitter τον φίλο και συμπαίκτη του, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος απάντησε με το " σας ευχαριστώ για την υποδοχή".

Το τεύχος Μαρτίου του τουρκικού Cosmopolitan φιλοξένησε συνέντευξη του Ντογκούς Μπαλμπάι, με τον γκαρντ της Αναντολού Εφές να λέει πως " αν δείτε τις φωτογραφίες και διαβάσετε όσα ελέχθησαν, ενδεχομένως να αποκτήσετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το μπάσκετ".

Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν ανυπόμονος να προσγειωθεί στη Μάλαγα και πριν προσγειωθεί στην Ανδαλουσία, "έβγαλε" μια φωτογραφία από το αεροπλάνο.

Οι ευτυχείς παίκτες της Αρμάνι ζούσαν τις στιγμές τους, μετά τη νίκη στο ΣΕΦ και από το αεροδρόμιο του Μιλάνου έως το γήπεδο... είπαν να κάνουν μια χαριτωμενιά και να ανεβάσουν την ίδια στιγμή το αριστερό τους πόδι. Όλοι (με πρώτο τον Κιθ Λάνγκφορντ) πόσταραν τη φωτογραφία στο Twitter.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Πέπε Ποέτα ομολόγησε πως "από το πουθενά, νικήσαμε στο ΟΑΚΑ. Here we go. #superfeeling".

Το αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης (γενικά), Φλορεντίνο Πέρεθ είχε γενέθλια και ο Μάρκους Σλότερ "ανέβασε" μια φωτογραφία με το τιμώμενο πρόσωπο, το οποίο αποκάλεσε " my boy".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ