EUROLEAGUE

Η απολογία του Μένσα-Μπόνσου

Η απολογία του Μένσα-Μπόνσου

Οι... μπουνιές του Ποπς Μένσα-Μπόνσου έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, όμως ο παίκτης της Γαλατασαράι έσπευσε μέσω Twitter να απολογηθεί για τις πράξεις του. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Ο Γιώργος Πρίντεζης την χαρακτήρισε "κακιά στιγμή" και μάλλον έτσι ήταν. Μια στιγμή, άλλωστε, είναι αρκετή για να φέρει την καταστροφή και όσοι βρέθηκαν χθες (28/11) στο ΣΕΦ θα συμφωνήσουν.

Μια διεκδίκηση ενός ριμπάουντ ανάμεσα στον Μίρζα Μπέγκιτς και τον Ποπς Μένσα-Μπόνσου οδήγησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα του παίκτη της Γαλατασαράι, ο οποίος άρχισε να μοιράζει μπουνιές προς κάθε κατεύθυνση, μέχρι να τον απομακρύνουν οι διαιτητές και να τον ηρεμήσουν οι άνθρωποι της τούρκικης ομάδας. Ο Άγγλος φόργουορντ-σέντερ αποβλήθηκε, είδε ένα ολόκληρο γήπεδο να τα βάζει μαζί του, όμως λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης, χρησιμοποίησε το προφίλ του στο Twitter (το οποίο είναι verified, το χειρίζεται δηλαδή αποδεδειγμένα ο ίδιος) για να απολογηθεί.

" Θα ήθελα να απολογηθώ στην οικογένειά μου, στους συμπαίκτες μου, στους οπαδούς, στην Γαλατασαράι, στον Ολυμπιακό και στην Euroleague" έγραψε στο πρώτο από τα τρία tweet o Μένσα-Μπόνσου και συνέχισε: " Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι συμπεριφέρομαι σαν πραγματικός επαγγελματίας, όμως αυτή η στιγμή δεν ήταν στιγμή περηφάνιας για μένα. Έχω πάντα προσδοκίες από τον εαυτό μου, οπότε αυτή τη στιγμή μπορώ μόνο να απολογηθώ για τις ανάρμοστες πράξεις μου".

Όπως κι αν έχει, το επεισόδιο που στιγμάτισε τον χθεσινό αγώνα , δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους της Euroleague. Οι τρεις παίκτες που αποβλήθηκαν, ο Μπέγκιτς, ο Μένσα-Μπόνσου και ο Πρίντεζης φαίνεται πως θα τιμωρηθούν με πρόστιμο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ατάκα του Εργκίν Αταμάν στην συνέντευξη τύπου . Ο Τούρκος προπονητής της Γαλατασαράι υποστήριξε πως η ομάδα του θα τιμωρήσει τον 30χρονο ψηλό, ενώ ζήτησε και από τον Ολυμπιακό, ένα "φιλικό σωματείο" όπως τον χαρακτήρισε, να κάνει το ίδιο με τον Μπέγκιτς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ