EUROLEAGUE

Η βραδιά των ντέρμπι στην EuroLeague

Η βραδιά των ντέρμπι στην EuroLeague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρία ιστορικά τοπικά ντέρμπι διεξήχθησαν για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, κάτι που επιλέχθηκε από την διοργανώτρια αρχή ως το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας. Δείτε ακόμα τις καλύτερες φάσεις, όπου υπάρχει βέβαια και η ασίστ του Σπανούλη στον Πρίντεζη για το (όπως αποδείχθηκε) νικητήριο καλάθι του αγώνα.

Η 8η αγωνιστική της EuroLeague απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, Γαλατασαράι-Νταρουσάφακα αγωνίστηκαν ταυτόχρονα χθες (18/11) προσφέροντας τρομερό θέαμα στον κόσμο, σε αναμετρήσεις με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η EuroLeague επέλεξε αυτό το γεγονός ως το Nightly Notable της ημέρας. Απολαύστε ακόμα τις κορυφαίες φάσεις της χθεσινής βραδιάς, που πραγματικά είναι μία και μία:

Oscar Mayer Block of the Night: Ο Κάιλ Χάινς μοιάζει να έχει πάρει... ρεζερβέ την κατηγορία "τάπα της βραδιάς"

Dunk of the Night: Ο Αγκούστο Λίμα από την πλευρά του ήταν το "θύμα" της τάπας του Χάινς, αλλά και ο "θύτης" του καλύτερου καρφώματος της βραδιάς

7DAYS Play of the Night: Η κορυφαία φάση της βραδιάς βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη μυθική τάπα του Άντονι Ράντολφ στον Τζόι Ντόρσεϊ στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Tadim Assist of the Night: Όσο για την ασίστ της βραδιάς; Δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι άλλος υπεύθυνος από τον Βασίλη Σπανούλη, που έβγαλε τον Γιώργο Πρίντεζη "φάτσα" με το καλάθι του Παναθηναϊκού, με τον διεθνή φόργουορντ να τελειώνει ιδανικά την φάση και να δίνει τη νίκη στον Ολυμπιακό στο μεγάλο ελληνικό ντέρμπι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ