EUROLEAGUE

Η Μπάμπεργκ είναι ακόμα εδώ!

Η Μπάμπεργκ είναι ακόμα εδώ!

Αυτή τη φορά, η τύχη ήταν με το μέρος της Μπάμπεργκ, που νίκησε (85-70) τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για να δώσει απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Το στατιστικό της αναμέτρησης

Ήταν η τελευταία ομάδα της κατάταξης, μετά τη 10η αγωνιστική. Στην 11η, η Μπάμπεργκ έδωσε απαντήσεις. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι επικράτησε της Μακάμπι (85-70) στο Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να απογοητεύουν και τον κόσμο τους (που δεν γέμισε τη Nokia Arena) να αποδοκιμάζει χλιαρά τους αθλητές του Ραμί Χαντάρ. Τρία ρεκόρ ο φοβερός και τρομερός Νικολό Μέλι, που κουβάλησε την ομάδα στις πλάτες του.

Ο MVP

Ο Νικολό Μέλι ήταν σε τρομερή κατάσταση για άλλη μία βραδιά. Σκόραρε 27 πόντους με 4/8 δίποντα, 6/8 τρίποντα και 1/1 βολή, μάζεψε 14 ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, εκλεψε μία μπάλα, έκανε ένα μπλοκ και μόλις ένα λάθος σε 36 λεπτά συμμετοχής. Εξαιρετικός ο Ιταλός, που κάνει φανταστική χρονιά πριν πάρει την "καλή" μεταγραφή. Εκανε ρεκόρ καριέρας και σε πόντους (27) και σε μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (40) και σε ριμπάουντ (14).

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ξεκάθαρα το stat-line του Μέλι, που έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους και ranking, ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή του στα ριμπάουντ και έκανε την καλύτερη εμφάνιση της ζωής του σε μία φάση που η ομάδα του τον χρειαζόταν όσο ποτέ.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στην ευστοχία της Μπάμπεργκ από την περιφέρεια (13/27 τρίποντα), στην ομαδικότητά της (23 ασίστ) και στο γεγονός ότι παρά τις μόλις πέντε βολές που εκτέλεσε, συνέχισε να παίζει σύμφωνα με το πλάνο της, με υπομονή, συγκεντρωση και αποφασιστικότητα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Με τον Μέλι να αποτελεί σταθερή απειλή για τους γηπεδούχους, ο Τρινκέρι χρειαζόταν έναν ακόμη που θα δώσει χέρι στο σκοράρισμα. Ο αναπληρωματικός γκαρντ Μάοντο Λο ήταν αυτός που βγήκε μπροστά, με τη Μπάμπεργκ να έχει το προβαδισμα από νωρίς και να κλείνει το πρώτο δεκάλεπτο στο +4 (16-20). Με τον Γουίμς εκτός ρυθμού, οι Γερμανοί όχι μόνο κράτησαν το πάνω χέρι, αλλά εκτόξευσαν τη διαφορά στους 15 (18-33) πριν το 30-46 του ημιχρόνου που έφερε χλιαρές αποδοκιμασίες από το κοινό, το οποίο δεν γέμισε τη "Nokia Arena".

Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Οι Γερμανοί διατήρησαν μια διαφορά ασφαλείας, την έστειλαν πάνω από τους 20 πόντους και όταν η Μακάμπι προσπάθησε στο τέλος της τρίτης περιόδου να κάνει την ύστατη προσπάθεια, "καθάρισαν" με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Μέλι ήταν σε τρομερή βραδιά, ο Μίλερ κι ο Ραντόσεβιτς τον ακολούθησαν και η Μπάμπεργκ έδωσε απαντήσεις σε μια από τις πιο ζόρικες έδρες της Ευρώπης.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 30-46, 52-62, 70-85.

Το στατιστικό της αναμέτρησης

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ