EUROLEAGUE

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Euroleague Greece περνάει από το μικροσκόπιο την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στη βαριά ήττα στο παιχνίδι από την Χίμκι για τη 13η αγωνιστική του ΤΟΡ-16.

Ντάριους Όντομ-Τζόνσον: Έπαιξε 15 λεπτά. Κατά κύριο λόγο όταν το ματς είχε κριθεί, αφού έπαιξε λίγο στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δεν πέτυχε πόντο είχε 0/3 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος. "Έπιασε" το πιο αρνητικό ranking από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού (-6).

Οθέλο Χάντερ: Ήταν ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού με διψήφιο νούμερο πόντων. Και αυτό λέει πολλά. Είχε 14 πόντους με 6/7 δίποντα, 7 ριμπάουντ (τα 3 επιθετικά) και 1 κόψιμο σε 25 λεπτά. Ήταν όαση για τους "ερυθρολεύκους", έδωσε μάχες απέναντι στους ψηλούς της Χίμκι. Προσπάθησε στην άμυνα, αλλά παρασύρθηκε από το συνολικό ναυάγιο.

Ιωάννης Παπαπέτρου: Είχε 8 πόντους (2/4 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 1/1 βολή), 2 ριμπάουντ, 1 λάθος. Είχε το μεγαλύτερο +/- (-25) από όλους τους παίκτες, αν και αυτό δεν λέει πολλά. Είχε καλές στιγμές, όπως το ξέσπασμα του που έφερε προς στιγμήν τη διαφορά ξανά σε απόσταση βολής.

Βασίλης Σπανούλης: Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στην άμυνα της Χίμκι. Είχε 2/12 σουτ συνολικά (0/6 δίποντα και 2/6 τρίποντα), 2/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 λάθος και 4 κερδισμένα φάουλ στα 27 που έπαιξε. Είχε τον περισσότερο χρόνο από όλους. Δυσκολεύτηκε να τελειώσει φάσεις στη ρακέτα και ταλαιπωρηθηκε από την επιθετική άμυνα των Ρώσων που τον υποχρέωνε να διώχνει τη μπάλα από τα χέρια του.

Ντι Τζέι Στρόμπερι: Έμεινε στο μηδέν. Είχε 0/1 δίποντο, 0/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο σε 14 λεπτά. Είχε αμυντικό ρόλο και μπήκε κυρίως να αναλάβει το μαρκάρισμα του Σβεντ, όταν αυτός ζεστάθηκε. Επιθετικά ωστόσο δυσκολεύτηκε πολύ να εκτελέσει και αυτό στοίχισε στον Ολυμπιακό.

Γιώργος Πρίντεζης: Είχε 8 πόντους (1/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/4 βολές) και 4 ριμπάουντ, 1 και 3 κερδισμένα φάουλ σε 20 λεπτά. Βγήκε εκτός αγώνα κυρίως διότι δυσκολεύτηκε να μαρκάρει έναν κλασσικό σουτέρ όπως είναι ο Μόνια. Ο διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε με πρόβλημα στο πέλμα του.

Δημήτρης Αγραβάνης: Έπαιξε μόνο στο τέλος. Αγωνίστηκε για 3 λεπτά. Είχε ένα άστοχο δίποντο.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο τελειώνοντας προσωπικές φάσεις. Είχε 8 πόντους (1/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 11 στο ranking στα 26' που αγωνίστηκε.

Χακίμ Ουόρικ: Εκτός κλίματος. Έπαιξε 9 λεπτά έχοντας 8 πόντους (2/3 δίποντα, 4/6 βολές), 3 ριμπάουντ και 11 στο ranking, αλλά οι καλές του στιγμές ήρθαν όταν το ματς είχε κριθεί και η διαφορά ήταν στα ύψη. Είχε πρόβλημα στην pick-n-roll άμυνα του Ολυμπιακού.

Ντάνιελ Χάκετ: Ο Ιταλός ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του. Έμεινε στους 5 πόντους σε 14 λεπτά με 1/1 δίποντο, 1/2 τρίποντα, 1 ασίστ και 1 λάθος. Προσπάθησε να δώσει ενέργεια από τον πάγκο κάτι που δεν έγινε. Ήταν παρών στο διάστημα που οι Ρώσοι ξέφυγαν στο σκορ στο 2ο δεκάλεπτο, ενώ στην επανάληψη μπήκε κι αυτός όταν ματς είχε κριθεί.

Κώστας Παπανικολάου: Ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος. Συνολικά είχε 7 πόντους (3/5 δίποντα, 0/5 τρίποντα ,1/2 βολές) 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 23 λεπτά. Δυσκολεύτηκε κι αυτός στο μαρκάρισμα του Σβεντ. Στο 2ο μέρος ξεκίνησε από τον πάγκο για τον ίδιο λόγο (μπήκε ο Στρόμπερι για το μαρκάρισμα του Σβεντ) και όταν επέστρεψε δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Γιάννης Αθηναίου: Δεν αγωνίστηκε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ