EUROLEAGUE

Η "απειλή" της Ζαλγκίρις

Η "απειλή" της Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις Κάουνας δεν το βάζει κάτω, μετά το διπλό στο Μπάμπεργκ έφτασε τις τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και εξακολουθεί να ελπίζει (VIDEOS).

Η Ζαλγκίρις έμοιαζε πεσμένη στο καναβάτσο μετά το πέρας της 18ης αγωνιστικής. Εχοντας απολογισμό έξι νίκες και 12 ήττες, η διαφορά που τη χώριζε από τις θέσεις των Playoffs φαινόταν χαώδης για τη νεανική ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία δεν είχε ποτέ μέσα στη σεζόν την απαιτούμενη σταθερότητα, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης. Μέχρι που έφτασε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

Η νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης αποτέλεσε την απαρχή της αντεπίθεσης για τη λιθουανική ομάδα, η οποία νίκησε εν συνεχεία μέσα στην Τουρκία τη Νταρουσάφακα, επικράτησε της Μπαρτσελόνα και χθες σημείωσε νέα εκτός έδρας νίκη , αυτή τη φορά επί της Μπάμπεργκ. Μόνο από τον Ολυμπιακό έχει ηττηθεί τον τελευταίο μήνα η Ζαλγκίρις, που μετράει πλέον τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες και έχει πλησιάσει στις δύο νίκες την όγδοη θέση της κατάταξης, έχοντας μπροστά της δύο διαδοχικούς αγώνες στο Κάουνας με τη Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό.

" Δεν ξέρεις ποτέ το πότε θα έρθει η επόμενη νίκη σου στην EuroLeague. Ωστόσο, θα προσπαθούμε" είπε μετά την τελευταία νίκη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος βλέπει παράλληλα τους νεαρούς παίκτες του να εξελίσσονται και να βοηθούν ολοένα και περισσότερο στην προσπάθεια αυτή. Πρώτοι απ' όλους φυσικά ο Λούκας Λεκαβίτσιους και ο Εντγκάρας Ουλανόβας, με τον πρώτο να έχει 19 πόντους κατά μέσο όρο στους τελευταίους τρεις αγώνες με 74,2% εντός πεδιάς και τον δεύτερο να βάζει στο ίδιο διάστημα 11,3 πόντους και να έχει 17,7 στο Index Rating.

Παρακολουθήστε ακολούθως και τις καλύτερες φάσεις από τη χθεσινή βραδιά:

Η μία από τις δύο "πράσινες" φάσεις της βραδιάς είναι φυσικά το καλάθι που πέτυχε ο Μάικ Τζέιμς 0,9'' πριν από τη λήξη της αναμέτρησης με την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό μία υπερπολύτιμη νίκη.

Η καλύτερη τάπα από τα χθεσινά παιχνίδια ανήκει και αυτή σε παίκτη του Παναθηναϊκού. Στον Κένι Γκάμπριελ συγκεκριμένα.

Το κάρφωμα της αγωνιστικής έκανε (ποιός άλλος;) ο Τάιλερ Χάινικατ, Ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες του πρωταθλήματος. Απολαύστε τον Αμερικανό φόργουορντ της Εφές εν ώρα απογείωσης...

Ο Σέρχιο Γιουλ έβαλε το πιο "τρελό" τρίποντο της βραδιάς. Εδωσε όμως και την ασίστ της βραδιάς, σε μία εντυπωσιακή συνεργασία με τον Αντονι Ράντολφ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ