EUROLEAGUE

Η αγκαλιά των κουμπάρων και τα νεύρα του Ομπράντοβιτς

Η αγκαλιά των κουμπάρων και τα νεύρα του Ομπράντοβιτς

Με το που ολοκληρώθηκε ο τελικός της Euroleague, ο Δημήτρης Ιτούδης αγκάλιασε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο δεύτερος όμως έμοιαζε να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος μαζί του, μιλώντας του σε έντονο ύφος. Δείτε τι έγινε (VIDEO).

Οι σφυγμοί μπορεί να ήταν στα ύψη του ουρανού του Βερολίνου μετά το τέλος του επεισοδιακού τελικού του Final Four της φετινής Euroleague ωστόσο μετά το άκουσμα της κόρνας της λήξης έγιναν ένα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ιτούδη και τον κουμπάρο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο τελικός έχει τελειώσει. Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πανηγυρίζουν για την κατάκτησης του τίτλου και αυτοί της Φενερμπαχτσέ προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απώλειά του. Την ίδια σχεδόν μπροστά από τη γραμματεί οι δύο τεχνικοί γίνονται ένα.

Μπορεί να βρέθηκαν αντίπαλοι για 45' -και όχι για 40'- αλλά μετά το τέλος του τελικού του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο έγιναν ένα καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης χωρίς δεύτερη σκέψη πήγε κατευθείαν και αγκάλιασε τον κουμπάρο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από την πλευρά του βέβαια, ο "Ζοτς" έμοιαζε να είναι... εκνευρισμένος με τον πρώην συνεργάτη του, στον οποίο μίλησε σε έντονο ύφος. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του μίλησε, προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά αυτό δεν έμοιαζε να τον κατευνάζει.

Δείτε το στιγμιότυπο

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ