EUROLEAGUE

Γκαλιάνι: "Ονειρεύομαι να δω τη Μιλάνο στο F4"

Γκαλιάνι: "Ονειρεύομαι να δω τη Μιλάνο στο F4"

Όταν οι θρύλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου συνάντησαν τους αστέρες της Euroleague. Δείτε video από το event της Euroleague στο Μιλάνο και διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι, αντιπρόεδρος της Μίλαν, έδωσε το παρών στο event της Euroleague στην piazza di Lombardia του Μιλάνου και μοιράστηκε με δηλώσεις του το όνειρο του να φτάσει η Αρμάνι στο Final-4.

Οι Ιταλοί κινούνται ήδη σε ρυθμούς Final-4 και η διοργάνωση της περασμένης Τετάρτης, παρουσία των Μος, Ουάλας, Γκιστ και Ματσιούλις στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

"Ο στόχος κάθε επαγγελματία παίκτη είναι να φτάχνει το καλύτερο, συνεπώς ο τελικός είναι το καλύτερο πράγμα για να έχεις ένα σουτ και να κατακτήσεις ένα τρόπαιο", τόνισε ο πρώην άσος της Μίλαν, Στέφανο Εράνιο ο οποίος συμπλήρωσε: "Ήμουν πολύ τυχερός που βρέθηκα σήμερα εδώ και κατάφερα να παίξω με αυτούς γίγαντες, και θα ήθελα πραγματικά σε όλους να συμμετέχουν ούτως ώστε ο κόσμος να μπορεί να δει τους καλύτερους παίκτες στο Final-4".

Την ομάδα της Μιλάνο αποτέλεσαν οι Ουάλας, Μος, Εράνιο και Τόλντο, ενώ για τον Παναθηναϊκό πλην των Ματσιούλις και Γκιστ αγωνίστηκαν και οι Μασάρο, Φέρι.

"Δεν νίκησα τον αγώνα, οπότε είμαι λίγο πεσμένος. Ωστόσο διασκεδάσαμε πολύ. Ήταν μία εξαιρετική ημέρα μαζί με τους δύο ποδοσφαιριστές-θρύλους και θεωρώ ότι ο κόσμος το χάρηκε πολύ. Κλείστε εισιτήριο για το Final-4 της Euroleague στο Μιλάνο, θα περάσετε εξαιρετικά με πολλά events ενώ αναμένεται να έχει και πολύ ήλιο τότε!", υπογράμμισε ο Σι Τζέι Ουάλας .

Όσον αφορά τον Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε: "Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας ότι η Euroleague θα διοργανώσει στο Μιλάνο το Final-4 και θα είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι θα δείτε τις καλύτερες ομάδες της Euroleague να παίζουν εδώ. Βλέπω σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague και ως μεγάλος φαν της ομάδας ονειρεύομαι να δω τη Μιλάνο στο Final-4".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ