EUROLEAGUE

Γαλατά όπως Μαρούσι για Λούκας

Γαλατά όπως Μαρούσι για Λούκας
INTIME SPORTS

Στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Τζαμόν Λούκας σύγκρινε την φετινή πορεία της Γαλατάσαραϊ με εκείνη του Αμαρουσίου

Ο Τζαμόν Λούκας έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ότι η φετινή πορεία της Γαλατάσαραϊ έχει πολλές ομοιότητες με εκείνη του Αμαρουσίου, πριν από τρία χρόνια.

"Γεια σε όλους. Είμαι ο Τζαμόν Λούκας και σας μιλάω από την Κωνσταντινούπολη, όπου παίζω με την Γαλατάσαραϊ. Αυτή η σεζόν μου θυμίζει πολλά πράγματα που συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια στην καριέρα μου", τόνισε ο Τζαμόν Λούκας και συνέχισε:

"Έπαιξα την πρώτη σεζόν ως επαγγελματίας στην Αττάλεια, οπότε ήξερα περίπου τι να περιμένω όταν ήρθα εδώ. Τώρα αγαπάω πολύ την Κωνσταντινούπολη με πολλά πράγματα για να κάνεις κανείς. Το μόνο κακό είναι η πολλή κίνηση, αλλά όλα τα άλλα είναι υπέροχα.

Η άλλη ομοιότητα που αισθάνομαι με την Γαλατάσαραϊ είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ευρωλίγκα πριν από τρία χρόνια με το Μαρούσι. Περίπου είναι η ίδια κατάσταση.

Περάσαμε στους ομίλους μέσα απ’ τα προκριματικά και λίγοι μας έδιναν τύχη. Η μαγεία της Ευρωλίγκας είναι αυτή και όλα μπορούν να συμβούν. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ανίκητες ομάδες δεν υπάρχουν".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ