EUROLEAGUE

Φώτσης: "Ιδιαίτερη η επιστροφή στο ΟΑΚΑ"

AE7-Bologna

foto claudio scaccini
AE7-Bologna foto claudio scaccini CLAUDIO SCACCINI

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος και το ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Αντώνης Φώτσης, ενώ για την Αρμάνι τόνισε πως θέλει να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία

Γνώστης των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει η Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας, είναι ο Αντώνης Φώτσης.

Ο πρώην "πράσινος" που το περασμένο καλοκαίρι άφησε την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό για το Μιλάνο και την Αρμάνι, στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον κόσμο που θα έχει στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός, καθώς γνωρίζει καλά πως δημιουργείο εξαιρετική ατμόσφαιρα μέσα στο ΟΑΚΑ.

"Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και μάλιστα μπροστά σε ένα καυτό κοινό που ζει το παιχνίδι και βοηθάει την ομάδα του", τόνισε ο Αντώνης Φώτσης και συνέχισε:

"Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά εμείς θέλουμε να δοκιμάσουμε να επιβεβαιώσουμε την πρόοδο που δείξαμε το τελευταίο διάστημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να το δείξουμε κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης".

Όσον αφορά τη δική του επιστροφή στην Αθήνα για να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: "Θα είναι σίγουρα ιδιαίτερη η επιστροφή μου στο ΟΑΚΑ για να αγωνιστώ κόντρα στην παλιά μου ομάδα, ωστόσο τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην Ολίμπια και σκέφτομαι μόνο το καλό της".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ