EUROLEAGUE

"Φρούριο" το Βελιγράδι

"Φρούριο" το Βελιγράδι

Ο Ερυθρός Αστέρας απέδειξε ότι δεν... αστειεύεται και μέσα στη Σερβία καθώς μετά τον Παναθηναϊκό έκανε το 2/2 ρίχνοντας στο καναβάτσο την Μάλαγα επικρατώντας με 87-73.

Με τον Μάρκο Σιμόνοβιτς να πετυχαίνει καθοριστικά καλάθια ψυχολογίας και τους Γιόβιτς - Γκούντουριτς να είναι τα πρώτα... βιολιά ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε με 87-73 την Μάλαγα και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο ΤΟΡ 16.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του ματς

Ο αγώνας

Με την τριπλέτα των Γκούντουριτς, Γιόβιτς και Ζίρμπες να ηγείται ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να εγκλωβίσει στον ρυθμό του την Μάλαγα που στην αρχή πήρε πόντους μόνο από τον Κουζμίνσκας (είχε πετύχει τους 6 από τους 10 πόντους των Ανδαλουσιάνων στο 9-10 του 7'). Η αστοχία (3/11 δίποντα - 1/6 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο) και τα λάθη των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία των Σέρβων έδωσε το πλεονέκτημα στους παίκτες του Ράντονιτς που έδειξαν να διαχειρίζονται σωστά ότι είχαν κατακτήσει (41-31 στο 20').

Ρίχνοντας βάρος στην άμυνα και με τους Ουίλ Τόμας και Τζαμάρ Σμιθ να ηγούνται επιθετικά η Μάλαγα προσπάθησε να αντιδράσει και τρέχοντας ένα επιμέρους 15-10 μείωσε σε 51-46 (στο 26'). Κάποια μεγάλα σουτ από τους Σιμόνοβιτς και Γκούντουριτς βοήθησαν τους γηπεδούχους να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο στο +7 (60-53 στο 30').

Στην τελευταία περίοδο η Μάλαγα έκανε την ύστατη προσπάθεια για να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση, όμως και πάλι τα μεγάλα σουτ του Σιμόνοβιτς κατάφεραν να κρατήσουν όρθιο τον Ερυθρό Αστέρα που έφτασε σε μία μεγάλη νίκη παίρνοντας και διαφορά (87-73).

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 41-31, 60-53, 87-73.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ