EUROLEAGUE

Φλέμινγκ: "Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Φλέμινγκ: "Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Κρις Φλέμινγκ παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, ωστόσο κάλεσε τους παίκτες του να αποδείξουν κάτι στους εαυτούς τους, με την απόδοση που θα πιάσουν την Παρασκευή το βράδυ (1/2, 10μ.μ.)

Στο γόητρο των παικτών του ποντάρει πολλά ο Κρις Φλέμινγκ, εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Γερμανός κόουτς τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να αποδείξουν κάτι στους εαυτούς τους, αφήνοντας πίσω τους τις δύο διαδοχικές ήττες.

"Ο Παναθηναϊκός φυσικά κι έχει μια εξαιρετική ομάδα αλλά αυτή τη στιγμή δεν επικεντρωνόμαστε σε αυτούς. Θεωρώ ότι θα πρέπει να αποδείξουμε κάτι στους εαυτούς μας, ιδίως μετά τις δυο τελευταίες ήττες μας", τόνισε ο Κρις Φλέμινγκ και συνέχισε:

"Ξέρουμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο. Το κρίσιμο σημείο για μας τώρα είναι να διατηρήσουμε το καθαρό μυαλό μας σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Έτσι περιμένουμε πως και πως την αναμέτρηση της Παρασκευής και επικεντρωνόμαστε σε αυτή".

Από την πλευρά του, ο Μπόστιαν Νάχμπαρ υποστήριξε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα μια πολύ καλή ομάδα, ιδίως στην έδρα του. Άρα αν θέλουμε να τους κερδίσουμε θεωρώ ότι θα πρέπει να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ για περισσότερο χρονικό διάστημα και να μην χάσουμε την συγκέντρωση μας.

Για να τα βγάλουμε πέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό θα απαιτηθεί πολύ συγκέντρωση. Πολύ καλή επιθετική παρουσία και ελάχιστος αριθμός λαθών στην άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ