EUROLEAGUE

Φερνάντεθ: "Πιο έμπειρος από εμάς ο Ολυμπιακός"

Φερνάντεθ: "Πιο έμπειρος από εμάς ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα, την ενέργεια που βρήκε η ομάδα του στο δ' δεκάλεπτο και τον τελικό της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό

Στην ένταση στην απόδοση της ομάδας του και την ενέργεια που έβγαλε στο δ' δεκάλεπτο της αναμέτρησης, στάθηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ που για μία ακόμα φορά ήταν προκλητικός απέναντι στους αντιπάλους του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

"Πήραμε τη νίκη τελικά μετά από μία σκληρή μάχη με την Μπαρτσελόνα. Αυτό που έκανε τη διαφορά για μένα ήταν το β' ημίχρονο. Παίξαμε πολύ άμυνα ζώνης και κάπως έτσι επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Η ένταση στο παιχνίδι μας βοήθησε πολύ. Έπρεπε να βρούμε ενέργεια για να γυρίσουμε στο ματς", σχολίασε ο Φερνάντεθ για να συμπληρώσει:

"Είναι το πρώτο ματς για τη Ρεάλ μετά από πολλά χρόνια που θα διεκδικήσει τον τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ευρωλίγκα και βρέθηκα στον τελικό στην πρώτη μου χρονιά. Έχουμε λιγότερη εμπειρία από τον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε πέρσι τον τίτλο και έχει διατηρήσει πολλούς παίκτες στο ρόστερ του. Παρ' όλα αυτά έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, που μπορούν να βγουν μπροστά και να κερδίσουν το ματς".

Από την πλευρά του ο Σέρχιο Γιουλ σχολίασε: "Είμαστε χαρούμενοι. Οι δύο ομάδες γνωρίζονταν μεταξύ τους. Έπαιξαν καλά, αλλά εμείς καλύτερα. Η ομάδα μας θέλει να πετύχει σημαντικά πράγματα και παίξαμε με καρδιά. Στο δ΄δεκάλεπτο πετύχαμε κάποια σημαντικά καλάθια, βελτιωθήκαμε στην άμυνα και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Θέλουμε τη νίκη την Κυριακή, αλλά χρειάζεται να βελτιωθούμε επειδή ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ