ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζντοβτς: "Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα"

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ INTIME SPORTS

Παρά τις τρεις νίκες που έχει κάνει η Ολίμπια ο Γιούρι Ζντοβτς συνεχίζει να κρατάει χαμηλούς τους τόνους, τονίζοντας πως η ομάδα έχει να κάνει πολύ δουλειά ακόμα

Η Ολίμπια μπορεί να έχει τρεις νίκες στον όμιλο και η μία από αυτές να είναι επί του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Γιούρι Ζντοβτς και Γκόραν Γιαγκόντνικ συνεχίζουν να κρατάνε χαμηλούς τους τόνους.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε: " Έχουμε τρεις νίκες ως τώρα, κάτι που σίγουρα κανείς μας δεν περίμενε. Αλλά και πέρυσι η Ρόμα είχε τρεις νίκες στην αρχή και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας. Δεν υπάρχει ευφορία στα αποδυτήρια. Η νίκη είναι μεγάλη για μας, χωρίς αμφιβολία. Και αυτός ο υπέροχος κόσμος άξιζε αυτή τη νίκη
"

Από την πλευρά του ο Γκόραν Γιαγκόντνικ δήλωασε: " Δεν ξέρω ακόμα αν είναι αλήθεια ή όνειρο αλλά έχουμε τρεις νίκες και κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κρατήσουμε το μυαλό στο κεφάλι μας αφού δεν καταφέραμε τίποτα ακόμα. Πρέπει να δουλέψουμε και άλλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ