EUROLEAGUE

Ο Αρόγιο, οι φιναλίστ και ο Παναθηναϊκός

Ο Αρόγιο, οι φιναλίστ και ο Παναθηναϊκός

Ο Κάρλος Αρόγιο μίλησε, σε ραδιόφωνο της Ισπανίας, για το Final Four του Μιλάνου και αποθέωσε κάτι από κάθε φιναλίστ, ενώ έθιξε και το ζήτημα του Παναθηναϊκού.

Ο εξάδελφος του Μπενίσιο Ντελ Τόρο, έχει επίσης καλλιτεχνική φλέβα μέσα του (δημιουργεί μουσικές), αλλά έχει και άλλο ταλέντο: στο μπάσκετ. Ο Κάρλος Αρόγιο (παρεμπιπτόντως, έχει δίδυμο αδελφό που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό) αποδέχθηκε την πρόσκληση του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού Cope, για να κάνει τις προβλέψεις του για το Final Four του Μιλάνου, στην εκπομπή Showtime. Τι βλέπει;

Αυτό που είχε να πει ο ηγέτης της Γαλατασαράι, για την Μπαρτσελόνα ήταν ότι " είναι ομάδα που ξέρει να παίζει ομαδικά, να παιζει με το σωστό τρόπο σε άμυνα και επίθεση, αλλά και πού πρέπει να κινείται. Ο Μαρσελίνιο (Χουέρτας) έχει κανει μια εξαιρετική δουλειά, όπως και ο Ναβάρο που είναι ένας παίκτης επιπέδου και έχει τον ρόλο του. Η "Μπάρτσα" μπορεί και παίζει πολύ κοντρολαρισμένο παιχνίδι. Κάθε παίκτης έχει τον ρόλο του και έχει πολλές δυνατότητες".

Για τη Ρεάλ, τόνισε ότι "είναι δύσκολος αντίπαλος. Η αλλαγή του Σέρχιο με τον Ρούντι έχει βοηθήσει θετικά. Είναι μια πολύ επιτυχημένη ομάδα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά"

Η ΤΣΣΚΑ τώρα, " παίζει καλό παιχνίδι και δεν διστάζει να σουτάρει, είτε αγωνίζεται ο Τεόντοσιτς, είτε όχι. Όλα γίνονται κάτω από τον έλεγχο του Μεσίνα. Οι Ρώσοι προστάτεψαν την έδρα τους. Το να κερδίσουν στην Ελλάδα δεν ήταν εύκολο. Το ξέρουμε όλοι πολύ καλά αυτό, πολλώ δε εναντίον του Παναθηναϊκού που έχει την ιστορία που διαθέτει, αλλά και την... τεχνογνωσία των νικών".

Σε ό,τι αφορά τη Μακάμπι, είπε πως " είναι πολύ ισορροπήμενη ομάδα σε όλες τις θέσεις. Κάθε δυο τρια χρόνια είναι στο Φάιναλ Φορ. Πρόκειται για οργανισμό με φανατικούς οπαδούς και πολλή ιστορία.".

Ποιος θα πάρει αυτό το τρόπαιο; " Ο καθένας εξ όσων έφτασαν εκεί, μπορεί να τα καταφέρει",

Τον ρώτησαν και για τη θητεία του στο ΝΒΑ, για να αποκαλύψει πως " από τον Στόκτον, στην Γιούτα έμαθα τον επαγγελματισμό τον τρόπο παιχνιδιού, έμαθα πολλά πράγματα μέσα από την καθημερινή δουλεια. Εδώ, στην Τουρκία, δεν παρακολουθώ ματς του ΝΒΑμ, γιατί είναι αργά. Προσπαθώ να ενημερώνομαι. Μπορώ να πω ότι έκπληξη είναι το Χιούστον, μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει το Γκόλντεν Στέιτ, ελεύθερα και πολύ επιθετικά, αλλά και η Οκλαχόμα Σίτι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ