EUROCUP

Το Eurocup και η... πέμπτη χειρότερη επίθεση

Το Eurocup και η... πέμπτη χειρότερη επίθεση
INTIME SPORTS

Στο φετινό Eurocup ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει τον πέμπτο χειρότερο μέσο όρο σκοραρίσματος ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση. Πόσους πόντους πετυχαίνει ο "Δικέφαλος" ανά αγώνα.

Σε πολλά παιχνίδια φέτος (σεζόν 2015-16) ο ΠΑΟΚ έχει "πληγωθεί" από την κακή του άμυνα. Στο Eurocup, πάντως, ο "Δικέφαλος" είναι γεγονός πως έχει... θέμα -και- στην επίθεση. Σε τρία παιχνίδια (απέναντι σε Ζενίτ, Αβτοντορ και Ζολνόκι) από τα έξι συνολικά που έχει δώσει ως τώρα, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους 70 πόντους και στο τελευταίο ματς με τους Ούγγρους πέτυχε 69 πόντους.

Γενικότερα ο ΠΑΟΚ δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικός στους ευρωπαϊκούς τους αγώνες και ο "Δικέφαλος" πετυχαίνει 72,6 πόντους ανά ματς. Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου έχει τον πέμπτο χαμηλότερο μέσο όρο σκοραρίσματος ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό Eurocup (συνολικά συμμετέχουν 36 ομάδες).

Η χειρότερη ομάδα στο σκοράρισμα είναι η Σαρλερουά, μετά ακολουθούν η Νανσί, η Στεάουα η Μπούντουτσνοστ και η πέμπτη θέση ανήκει στους "ασπρόμαυρους". Στο μεταξύ πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αβτοντορ είχαμε αναφέρει για την τελευταία θέση που έχει ο "Δικέφαλος" στα ριμπάουντ στο Eurocup. Aυτό δεν έχει αλλάξει και οι "ασπρόμαυροι" παραμένουν... σταθερά η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης στον συγκεκριμένο τομέα.

TAGS EUROCUP ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ