EUROCUP

Ο Χριστοδούλου στον δεύτερο τελικό του Eurocup

Ο Χριστοδούλου στον δεύτερο τελικό του Eurocup
Χριστοδούλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με Έλληνα διαιτητή θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Eurocup ανάμεσα στην Γαλατασαράι και την Στρασμπούρ, καθώς επιλέχτηκε ο Χρήστος Χριστοδούλου, μαζί με τους Καρμέλο Πατέρνικο και Πιότρ Παστούτσιακ.

Ένας από τους τρεις διαιτητές του δεύτερου τελικού του Eurocup ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Στρασμπούρ που θα διεξαχθεί στις 27 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη και θα κρίνει το ποιος από τους δύο φιναλίστ θα κατακτήσει το φετινό θεσμό και συμμετάσχει στη Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδου θα είναι ο Χρήστος Χριστοδούλου.

Στη τριάδα των διαιτητών ο διεθνής Έλληνας διαιτητής όπως έγινε γνωστό. Μαζί του θα είναι ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο και ο Πολωνός Πιότρ Παστούτσιακ. Ο Χρήστος Χριστοδούλου θα είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του διαιτητής σε τελικό Eurocup, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν ανάμεσα στους διαιτητές του Final Four της Euroleague. Μάλιστα το προσεχές καλοκαίρι όπως είναι γνωστό θα είναι μεταξύ των διαιτητών που θα σφυρίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Υπενθυμίζεται πως στη θέση του Χρήστου Χριστοδούλου έναν χρόνο πριν, στον περσινό δεύτερο τελικό του Eurocup μεταξύ της ρωσικής Χίμκι και της ισπανικής Γκραν Κανάρια ήταν ο διεθνής Θεσσαλονικιός διαιτητής Γιάννης Φούφης. Μάλιστα ο τελευταίος είχε σφυρίξει στον πρώτο ημιτελικό του φετινού Eurocup στο Στρασβούργο της Γαλλίας μεταξύ της Στρασμπούρ και της ιταλικής Τρέντο.

Ακόμη για την ιστορία στην 1η αγωνιστική των playoffs της φετινής Euroleague δεν θα σφυρίξει σε κάποιο από τα τέσσερα παιχνίδια κάποιος Έλληνας διαιτητής. Απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια στο δρόμο της πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου και πολύ περισσότερο αν θα δώσει κάποιος εκεί το παρών.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ