EUROCUP

Ο Στούντεμαϊρ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Χαπόελ Ιερουσαλήμ

Ο Στούντεμαϊρ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Χαπόελ Ιερουσαλήμ

Ύστερα από μία πολυετή καριέρα στο ΝΒΑ, ο Αμάρε Στούντεμαϊρ πήρε απόφαση να έρθει στην Ευρώπη, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χαπόελ Ιερουσαλήμ.

Ο Αμάρε Στούντεμαϊρ είναι παίκτης της πρωταθλήτριας Ισραήλ, Χαπόελ Ιερουσαλήμ. Ο 34χρονος (16/11/1982) Αμερικανός σέντερ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα και έρχεται στην Ευρώπη, ύστερα από μία πολυετή καριέρα στο ΝΒΑ.

Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος επελέγη στο νούμερο "9" του Draft του 2002 από τους Σανς, πραγματοποίησε μία εξαιρετική καριέρα στους Σανς (2002-2010), ενώ το 2007 βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ. Ακολούθως συνέχισε την καριέρα του στους Νικς (2010-2015), φόρεσε για λίγο την φανέλα των Μάβερικς, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Μαϊάμι. Στην καριέρα του είχε μέσο όρο 18.9 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Να τονίσουμε πως η επιλογή του Αμάρε Στούντεμαιρ να συνεχίσει την καριέρα του στην Χαπόελ Ιερουσαλήμ δεν είναι τυχαία, καθώς από το 2013 έχει σχέση με την ομάδα, συμμετέχοντας σε ομάδα επενδυτών του συλλόγου. Ο Αμερικανός σέντερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και θα λάβει μέρος στο Eurocup της ερχόμενης περιόδου.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού, παρά το γεγονός πως ο παίκτης έχει ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Στο ρόστερ της Χαπόελ βρίσκονται επίσης οι Λιορ Ελιάχου, Τέρενς Κίνσεϊ, Κέρτις Τζέρελς, αλλά και ο Γιοτάμ Χαλπερίν.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ