EUROCUP

Πρίφτης: "Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά"

Πρίφτης: "Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε πως ο Άρης θα πρέπει να παρουσιαστεί 40 λεπτά συγκεντρωμένος απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Την Τετάρτη (4/11, 19:00) το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, αλλά και ο παίκτης της ομάδας, Βασίλης Σίμτσακ, μίλησαν για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/11, 19:00) κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου για το Eurocup, το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης (4/11) στο "Νick Galis Hall".

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ρουμανική ομάδα ύστερα από το "διπλό" μέσα στο Καζάν και ο Δημήτρης Πρίφτης είπε τα εξής για την αναμέτρηση: "Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά. Προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Ούνιξ Καζάν, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν θα σημαίνει τίποτα εάν δεν κερδίσουμε και τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Ήταν μια κουραστική εβδομάδα, γιατί ήμασταν εκτός Θεσσαλονίκης για επτά ημέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο παιχνίδι".

Σίμτσακ: "Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι"

Ο Βασίλης Σίμτσακ τόνισε πως: "Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Είναι σημαντικό το ότι προερχόμαστε από συνεχόμενες νίκες, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Αυτή η χρονιά είναι σαν μαραθώνιος, με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

TAGS EUROCUP ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ