EUROCUP

Πρίφτης: "Με τον κόσμο μας για την πρώτη θέση"

Πρίφτης: "Με τον κόσμο μας για την πρώτη θέση"

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε ότι ο Άρης θα κάνει τα πάντα για τη νίκη επί της Μπάνβιτ και την πρώτη θέση στον Δ' όμιλο του Eurocup με τη βοήθεια του κόσμου που θα γεμίσει ασφυκτικά τη "Nick Galis Hall".

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (15/12) την Μπάνβιτ και σε περίπτωση νίκης επί των Τούρκων, ολοκληρώνει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη regular season του Eurocup με την κατάληψη της πρώτης θέσης στον Δ' όμιλο της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, ανέφερε σχετικά με την αναμέτρηση με την Μπάνβιτ στο eurocupbasketball.com: "Ολοκληρώνεται η regular season στο Eurocup και είμαστε ικανοποιημένοι με ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Η πρόκριση στο Last-32 είναι σημαντική, με δεδομένο ότι αντιμετωπίσαμε πολύ δυνατές ομάδες, με μεγάλα μπάτζετ. Πλέον έχουμε την ευκαιρία να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε! Η Μπάνβιτ είναι μια πολύ καλή ομάδα ενώ διαθέτει παίκτες με αθλητικά προσόντα. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που κάνουν το έργο μας πιο δύσκολο ωστόσο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε με την υποστήριξη των φιλάθλων μας που θα γεμίσουν την Nick Galis Hall".

Εκ μέρους των παικτών των "κίτρινων" μίλησε ο Μιχάλης Πελεκάνος: "Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που διαθέτει ποιοτικό ρόστερ. Η Μπάνβιτ νίκησε στο πρώτο, μεταξύ μας παιχνίδι. Επίσης είναι η μοναδική ομάδα φέτος που έχει σκοράρει περισσότερους από 80 πόντους απέναντί μας! Επομένως, γίνεται αντιληπτό ότι θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Στις πρόσφατες αναμετρήσεις με την Τραμπζονσπόρ και την Ούνικς Καζάν δεχτήκαμε 70 πόντους κι έτσι κερδίσαμε. Επίσης, πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, έναν παράγοντα που μας πλήγωσε στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη για την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Θα είναι τεράστια επιτυχία!".

TAGS EUROCUP ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ