EUROCUP

Σάκοτα: "Είμαστε καλύτεροι από οποιονδήποτε αντίπαλο"

Σάκοτα: "Είμαστε καλύτεροι από οποιονδήποτε αντίπαλο"

Οι Ντράγκαν Σάκοτα και Ντάνι Φράνκο μίλησαν για το παιχνίδι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Eurocup. "Είμαστε καλύτεροι", τόνισε ο Σέρβος προπονητής.

Η ΑΕΚ την Τετάρτη (4/11, 19:00) στο ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Eurocup και για το ματς μίλησαν τόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα, όσο και ο Ντάνι Φράνκο.

O προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε:" Εμείς πάντα πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από οποιονδήποτε αντίπαλο, όμως αύριο παίζουμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Αν κάποιος παρακολουθεί τα ξένα πρωταθλήματα ξέρει τι σημαίνει Νίζνι Νόβγκοροντ και τι η νίκη που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Χάποελ, που προέρχεται από τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι εκτός έδρας, οπότε ξέρουμε πόσο καλή ομάδα έχει και η νίκη είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην Χάποελ και όποιος είδε το παιχνίδι της με την Γαλατασαράι μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Είναι παίκτες υψηλού επιπέδου. Είναι πλήρης ομάδα και έχει στο σετ παιχνίδι πολλές ιδέες».

Ο τεχνικός της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ντάνι Φράνκο, δήλωσε : "Κάθε αναμέτρηση σε αυτόν τον όμιλο την χαρακτηρίζω δύσκολη. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ επιθετική ομάδα, πολύ αποφασισμένη στο παρκέ. Νομίζω ότι θα είναι ένας ανταγωνιστικός αγώνας και ελπίζουμε να τον κερδίσουμε. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι είναι αγώνας ζωής ή θανάτου. Θέλουμε πολύ τη νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε".

Μανωλόπουλος στον SPORT24 RADIO 103,3: “Ενέργεια για να τα καταφέρουμε”

Για παιχνίδι με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ: “Είναι πολύ φορμαρισμένη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με δυνατό και αθλητικό ρόστερ, με έμπειρους παίκτες που οι περισσότεροι παίζουν πολλά χρόνια στην Ευρώπη. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές στον όμιλο μας που πιστεύω είναι ο πιο δύσκολος.

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς κι έχουμε μεγάλο κίνητρο, πρέπει να συνεχίσουμε και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο που είναι ο στόχος μας. Έχουμε κάνει τα πλάνα μας, με μία συγκεκριμένη τακτική σε άμυνα και επίθεση και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε”.

Για όσα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: “Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και πολύ ταλέντο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είναι να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια από τους αντιπάλους μας. Να πάμε σε επαφές και να παίξουμε δυνατά.

Θεωρώ ότι με δεδομένο πως παίζουμε στο γήπεδο μας, μαζί με τον κόσμο μας, θα πάρουμε αυτή την ενέργεια και αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που πρέπει να έχουμε. Ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε παίκτη, έχουμε σχεδιάσει την τακτική μας για να τους αντιμετωπίσουμε αλλά δεν θα καταφέρουμε τίποτα αν δεν βγάλουμε ενέργεια. Είναι μια ομάδα που τη χτίζουμε για να έχει ενέργεια και αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα”.

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ