EUROLEAGUE

Έτοιμος για τον πέμπτο "τελικό" με τη Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για τον πέμπτο "τελικό" με τη Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Έτοιμος ο Παναθηναϊκός για τον αυριανό (25/04) πέμπτο "τελικό" τελικό με την Μπαρτσελόνα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Παρουσία Δημήτρη Γιαννακόπουλου η προπόνηση του "τριφυλλιού" (videos).

Αποστολή στην Βαρκελώνη: Αντωνία Μαραγούσια

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου αύριο (25/04) θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι "πράσινοι" έκαναν την προπόνηση τους (ξεκίνησε στις 21:30) στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", με τον τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεση του.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρης λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση του Παναθηναϊκού έκανε διαδοχικά εύστοχα σουτάκια, δείχνοντας πώς δεν ξέχασε την τέχνη του!

Να προσθέσουμε πώς ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού", Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το αυριανό (25/04) κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όπου και θα κριθεί το "εισιτήριο" για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προπονήθηκε 2,5 ώρες νωρίτερα. Ο κόουτς των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ πήρε την απόφαση να μεταφέρει τους παίκτες του σε ξενοδοχείο, ώστε να μείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι τον αγώνα με τους "πράσινους".

Δείτε videos από την προπόνηση του Παναθηναϊκού...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ