EUROLEAGUE

Έκπτωση στους συνδρομητές του Euroleague ΤV

Έκπτωση στους συνδρομητές του Euroleague ΤV

Το νέο Eurolegue ΤV, που τροφοδοτείται από τη NeuLion, ανακοίνωσε πως προσφέρει έκπτωση στους συνδρομητές έως και 10%, σε εκείνους που θα γίνουν συνδρομητές του Euroleague έως και την 23η Οκτώβρη.

Το βελτιωμένο Euroleague ΤV θα είναι καλύτερο από ποτέ, χάρη στη πλατφόρμα NeuLion, η οποία θα επιτρέψει στους θαυμαστές της διοργάνωσης να παρακολουθούν τα παιχνίδια οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Όλα τα παιχνίδια θα διατίθενται για live-streaming on demand σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών υπολογιστών, smartphones και tablet, όλα με ποιότητα HD. Eπίσης, οι συνδρομητές, θα μπορούν να παρακολουθούν τέσσερα παιχνίδια ταυτόχρονα σε μία εικόνα.

Θα υπάρξει επίσης περιεχόμενο με πρόσθετα θέματα που θα αφορούν την Euroleague, όπως στιγμιότυπα σε πραγματικό χρόνο και τη στατιστική ολοκληρωμένη, όπως και τις βαθμολογίες. Επίσης, η νέα τηλεοπτική πλατφόρμα της Euroleague επιτρέπει την ενσωμάτωση διαδραστικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης τόσο με το twitter, όσο και με το facebook.

Έκπτωση στους συνδρομητές του Euroleague ΤV

Yπάρχουν δύο εξαιρετικά πακέτα για τους ενδιαφερόμενους. Το Euroleague ΤV προσφέρει το full-season pass και το monthly pass. Δηλαδή, το πακέτο για όλη την σεζόν, αλλά και το μηνιαίο. Το καθένα έχει και διαφορετική τιμή.

Ως ειδική προσφορά για την ανανεωμένη Euroleague TV, θα υπάρχει 10% έκπτωση για το season pass για όσους το αποκτήσουν έως και την 23η Οκτώβρη τα μεσάνυχτα. Τα παιχνίδια, μάλιστα, θα αρχειοθετούνται και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όποια στιγμή θέλουν, αφού συνδεθούν με το Euroleague.tv

Αυτή τη σεζόν σηματοδοτεί η πρώτη στην οποία Ευρωλίγκα τηλεόραση θα πρέπει να τροφοδοτείται από NeuLion. Η Ψηφιακής Πλατφόρμας NeuLion παρέχει ψηφιακή μετάδοση και τη διανομή των ζωντανών και on-demand περιεχομένου βίντεο, μέχρι 4K, σε Internet-enabled συσκευές. Η NeuLion state-of-the-art εμπειρία είναι συνεχώς στην άκρη της καινοτομίας και παραδίδει το βίντεο υψηλότερης ποιότητας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ