EUROLEAGUE

Τα credits της ευτυχίας!

Τα credits της ευτυχίας!

H 3η αγωνιστική του Euroleague Fantasy Challenge ξεκινά και το EFC The Blog σε βοηθά να επενδύσεις στους παίκτες που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Του Νότη Φιλιππίδη

Η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ιδιαίτερη, με τα σκορ των ομάδων του Euroleague Fantasy Challenge να έχουν πρωτόγνωρο εύρος και να κυμαίνονται από 70 μέχρι 240, χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές στα credits. Αυτό συνέβη καθώς υπήρχαν παίκτες που δικαίωσαν και με το παραπάνω τις προσδοκίες (όπως οι Schaffartzik, Lojeski, Kuzminskas, Bourousis) και άλλοι που απλά απογοήτευσαν και όχι μόνο δεν πήραν το 15% της αξίας τους, αλλά το έχασαν κιόλας (Singleton, Vesely, Zubcic, Batuk). Έτσι, όσο εύκολο ήταν για μια ομάδα να σημειώσει υψηλό σκορ και να κερδίσει πολλά κρέντιτς, άλλο τόσο εύκολο ήταν να μην κερδίσει ούτε σκορ, ούτε κρέντιτς κι έτσι να μείνει πίσω σε μια τόσο κρίσιμη αγωνιστική.

Point Guards

Thomas Heurtel (Efes) - 79,4

Τα credits της ευτυχίας!


Ο Γάλλος γκαρντ όχι μόνο αγωνίστηκε απέναντι στην Μιλάνο, αλλά σημείωσε και πολύ καλή εμφάνιση, αυξάνοντας κατά 15% την τιμή του, παραμένοντας έτσι υποτιμημένος, όχι όμως σε τόσο μεγάλο βαθμό, αφού χρειάζεται Index Rating 17 για να διατηρήσει την αξία του (και 23 για να πάρει εκ νέου το 15%). Διόλου απίθανο σενάριο, ειδικά εντός έδρας απέναντι στην Τσεντεβίτα, υπάρχουν όμως και πιο υποτιμημένοι παίκτες.

Taylor Rochestie (Maccabi) - 56,4
Ο περσινός πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης δεν είναι υποτιμημένος και δεν μπορείτε να θεωρήσετε ότι έχετε σίγουρα credits από την απόκτησή του άμεσα. Ωστόσο, τα 56,4 credits είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα τιμή για την κλάση του και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί ψηλότερα στη συνέχεια. Καλύτερα πάντως να προτιμήσετε κάποιον παίκτη που θα κερδίσει σίγουρα credits και να κινηθείτε για τον Αμερικανό στη συνέχεια.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Shooting Guards & Small Forwards

Matt Lojeski (Olympiacos) - 78 (66,3/78/89,7) - (-6,5/2,3/11,1)

Τα credits της ευτυχίας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY


Σε τρομερή κατάσταση ο Αμερικανός του Ολυμπιακού, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του μέσα στην Λαμποράλ, σημειώνοντας 28 πόντους με 6/7 τρίποντα! Η τιμή του πλέον αρχίζει να ξεφεύγει, αλλά όλα δείχνουν πως θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο, καθώς αυτή αυξάνεται με σκορ από 3 και πάνω, ενώ ο παίκτης ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στην περιφέρεια της ελληνικής ομάδας.

Mindaugas Kuzminskas (Malaga) - 76,7 (65,2/76,7/88,2) - (-4,9/3,7/12,4)
Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα μέσα στην Μακάμπι, με την Μάλαγα μάλιστα να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη, πετυχαίνοντας 23 πόντους σε λιγότερο από 21 λεπτά! Ο χρόνος συμμετοχής του είναι λίγο επίφοβος ώστε να διατηρηθεί σε βάθος χρόνου σε αυτά τα επίπεδα, φαίνεται όμως πως γίνεται κατάλληλη διαχείριση από τον Πλάθα, ώστε να παίρνει το maximum από τον Λιθουανό. Επόμενος αντίπαλος η Νταρουσάφακα εντός έδρας, με το 12,4 να είναι κάτι παραπάνω από εφικτό για τον Kuzminskas.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Power Forwards & Centers

Ioannis Bourousis (Laboral) - 66,1 (56,2/66,1/76) - (-21,3/-13,8/-6,4)

Τα credits της ευτυχίας!


MVP της δεύτερης αγωνιστικής της διοργάνωσης με ένα Index Rating που ίσως να μην επαναληφθεί κατά τη διάρκεια της Regular Season. O Bourousis αποδεικνύεται το "steal" της χρονιάς για την Λαμποράλ και δεν νοείται ομάδα fantasy που να μην τον έχει στο ρόστερ της αυτή τη στιγμή, όταν με σκορ -6 αυξάνει την αξία του κατά 10 credits!

Richard Hendrix (Malaga) - 65,8 (55,9/65,8/75,7) - (1,1/8,5/16)
Παρότι ξεκίνησε νωχελικά τη σεζόν στην ACB, ο έμπειρος σέντερ δίνει τα διαπιστευτήριά του στην Euroleague και είναι ένας από τους λίγους "φαντασιακούς" παίκτες που έχει στη σύνθεσή της η Μάλαγα, έχοντας την ικανότητα να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Παρόλο που υπάρχουν σαφώς πιο υποτιμημένοι παίκτες στη θέση, αξίζει να τον εξετάσετε.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Ελάτε στην παρέα του EFC The Blog στο Facebookκαι ακολουθήστε στο Twitterγια τραυματισμούς, απουσίες, προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ