EUROLEAGUE

Κάθε επιλογή μετράει όλο και πιο πολύ

Κάθε επιλογή μετράει όλο και πιο πολύ

Μετά από διάλειμμα μιας εβδομάδας, η αγωνιστική δράση ξεκινά και πάλι στην Euroleague και ο "ειδικός" σας επαναφέρει στο κλίμα του fantasy challenge, ενόψει της 18ης αγωνιστικής του παιχνιδιού.

Πλέον, το παιχνίδι βρίσκεται στην κορύφωσή του, αφού αυτό είναι το σημείο που η ομάδα σας θα επιδείξει το απόλυτο των δυνατοτήτων της. Αρχικά συλλέγατε τα κρέντιτς, στην κανονική περίοδο, στη συνέχεια ήταν τα νέα δεδομένα που φέρνει κάθε φορά μαζί του το TOP 16, όπου υπήρξαν κάποιες μεταπτώσεις στις αποδόσεις μερικών παικτών. Πλέον έχετε όλη τη γνώση και τα μέσα στη διάθεσή σας, για να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να βρεθείτε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

Του Νότη Φιλιππίδη

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπό αυτές τις συνθήκες, κάθε επιλογή μετράει περισσότερο, αφού πλέον ο ανταγωνισμός είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο κι έτσι ακόμα κι ένα λάθος μπορεί να κοστίσει σημαντικά και να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με τις σωστές, συνετές επιλογές, που μπορούν να σας ωφελήσουν σημαντικά, ώστε να διατηρήσετε τη σταθερή ανοδική σας πορεία. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και αυτό το διάστημα είναι που εν πολλοίς θα καθορίσει ολόκληρη τη χρονιά για την ομάδα σας.

Στο μεταξύ, προέκυψαν διάφοροι τραυματισμοί κατά την εβδομάδα των "κυπέλλων", όπως αυτός του ΜακΛίν, που αναμένεται να χάσει περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ για ανάλογο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός δράσης και ο Κίνσεϊ (όχι, αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό για τους συμπαίκτες του, που θα έχουν πλέον μεγαλύτερη πίεση). Επιπρόσθετα, εκτός έχουν τεθεί επίσης και οι Σχορτσανίτης και Γκουντάιτις, δύο από τις καλύτερες φθηνές περιπτώσεις ψηλών στο TOP 16 μέχρι στιγμής.

Από εκεί και πέρα βέβαια, αναμένονται νέες ...αφίξεις στο παιχνίδι, όπως του Λαβάλ για τον Παναθηναϊκό και του Μέκελ για την Νίζνι, αν και η είδηση της εβδομάδας δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Κιριλένκο στην Euroleague και επακόλουθα και στο fantasy challenge, στο οποίο είχε διαπρέψει τη χρονιά 2011-2012, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες σεζόν παίκτη στην ιστορία του παιχνιδιού. Παράλληλα βέβαια, έχει επιστρέψει και ο Κριάπα στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ, επομένως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το μοίρασμα του χρόνου και του ranking μετά την ενσωμάτωση των δύο αυτών παικτών στη ρωσική ομάδα.

Κάθε επιλογή μετράει όλο και πιο πολύ

Point Guards

Τέιλορ Ρότσεστι (Νίζνι) - 92,2

Αποτελεί τον καλύτερο παίκτη του fantasy αυτή τη στιγμή, έχοντας μέσο όρο ράνκινγκ 24,7 στον πρώτο γύρο του TOP 16. Ο εντός έδρας αγώνας με την Μιλάνο που ακολουθεί, φαντάζει ιδανικός ώστε να διευρύνει το εντυπωσιακό σερί του, έχοντας ήδη πέντε συνεχόμενα σκορ μεγαλύτερα του 23.

Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ) - 77,8

Η καλή χρονιά συνεχίζεται για τον Μίλος, ο οποίος εξακολουθεί να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ΤΣΣΚΑ κι αυτό θα ισχύει ακόμα και μετά την ενεργοποίηση των Κιριλένκο και Κριάπα. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ δεν είναι και το πιο εύκολο της χρονιάς, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Τεόντοσιτς να δώσει άλλο ένα σκορ στις παρυφές του 20.

Σέρχιο Ροντρίγκεζ (Ρεάλ) - 58,2

Μετά το εντυπωσιακό σκορ στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, έμεινε μόλις στο 5 απέναντι στην Ζαλγκίρις κι αυτή η αστάθεια είναι αρκετά ανησυχητική για τον Ισπανό, ο οποίος φαίνεται να χάνει το τρένο για να βρεθεί πιο ψηλά. Παραμένει ωστόσο η καλύτερη δυνατή περίπτωση, μετά τους δύο ακριβότερους point guards.

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) - 53,3

O αγώνας μέσα στην Μακάμπι είναι ιδιαίτερα αυξημένης δυσκολίας, αλλά αυτό είναι μάλλον θετικό για τον Έλληνα γκαρντ, τα νούμερα του οποίου στα τρία τελευταία παιχνίδια είναι ανάλογα του πάλαι ποτέ καλύτερου point guard του fantasy, ενώ η κρισιμότητα των αγώνων με το πέρασμα των αγωνιστικών λειτουργεί επίσης υπέρ του.

Τζέρεμι Πάργκο (Μακάμπι) - 52,6

Απογοήτευσε στην ήττα-έκπληξη από την Άλμπα, δίνοντας το πρώτο του μονοψήφιο εντός έδρας σκορ στο TOP 16, έχοντας στα προηγούμενα τρία παιχνίδια μέσο όρο 17,7, μπαίνοντας έτσι και πάλι σε κλίμα αμφισβήτησης ακόμα και για τα θεωρητικά πιο εύκολα ματς. Ο επόμενος αντίπαλος βέβαια μόνο εύκολος δεν είναι, αν και απέναντι στον Παναθηναϊκό είχε πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση στον πρώτο γύρο, άσχετα αν αυτή δεν συνοδεύτηκε από ανάλογο σκορ (10). Όσο παραμένει τόσο άστοχος, η περίπτωσή του δεν ενθουσιάζει.

Τόμας Ερτέλ (Εφές) - 51,9

Αντιμετωπίζει, αυτή τη φορά εντός έδρας, την πρώην ομάδα του κι αυτό το στοιχείο προσδίδει από μόνο του αρκετό ενδιαφέρον στην περίπτωσή του, ειδικά μάλιστα όταν προέρχεται από το πρώτο του μεγάλο ματς με την φανέλα της Εφές στην Euroleague. Είναι λογικό να ανεβάσει περαιτέρω ρυθμούς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και επιλογή που μπορείτε να κάνετε με κλειστά τα μάτια.

Ντάριους Άνταμς (Λαμποράλ) - 40,4

Ανελίχθηκε σχετικά αθόρυβα, καθώς η περισσότερη προσοχή στην Λαμποράλ έπεσε πάνω στον Τζέιμς (και τον Κοσέρ), όμως ο Αμερικανός τρέχει ένα σερί τεσσάρων διψήφιων σκορ, με αποκορύφωμα το 20 απέναντι στην Μάλαγα. Είναι μάλλον απίθανο να δώσουν ταυτόχρονα σκορ τόσο αυτός, όσο και οι Τζέιμς, Κοσέρ, μέσα στην Εφές, ωστόσο το θετικό στην περίπτωση του Άνταμς είναι ότι δείχνει να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο και να βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Κάθε επιλογή μετράει όλο και πιο πολύ

Shooting Guards & Small Forwards

Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ) - 85,4

Υγιεινός περίπατος απέναντι στην Μιλάνο και δεύτερη φορά MVP της αγωνιστικής στο TOP 16, ο Γάλλος δείχνει για την ώρα ασταμάτητος, πλέον όμως δυσκολεύουν τα πράγματα, όχι τόσο λόγω αντιπάλου (σε καμιά περίπτωση δεν είναι αμελητέα βέβαια η Φενερμπαχτσέ, τουναντίον), όσο λόγω του συνωστισμού που θα δημιουργηθεί σταδιακά στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, τόσο με την επιστροφή του Γουίμς, όσο και με την ένταξη των Κιριλένκο και Κριάπα στο ρόστερ. Επομένως, αργά η γρήγορα η τιμή του Ντε Κολό θα πέσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να τον πουλήσετε από αυτή την εβδομάδα.

Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι) - 79,7

Στάθηκε στο ύψος του απέναντι στην Άλμπα και έδωσε άλλο ένα πολύ αξιόλογο σκορ, παρά την φτωχή συνολική συγκομιδή της ομάδας του. Δεν είναι βέβαια και φθηνός, ωστόσο συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές της θέσης και του παιχνιδιού γενικότερα.

Ρούντι Φερνάντεζ (Ρεάλ) - 77,9

Εκτός των άλλων, ο Ισπανός εξακολουθεί να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ανακηρύχθηκε MVP του κυπέλλου Ισπανίας και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, για μία ακόμη εβδομάδα, να μην βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας σας, εφόσον δεν έχετε κάποιο οικονομικό περιορισμό.

Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενερμπαχτσέ) - 76,8

Παραμένει μια άκρως σταθερή αξία στο χρηματιστήριο του fantasy και φυσικά είναι παίκτης που δεν πωλείται. Ωστόσο, λόγω της δυσκολίας του επερχόμενου αγώνα, ίσως δεν είναι και η καλύτερη δυνατή επιλογή ως αγορά, τη συγκεκριμένη αγωνιστική, καθώς η Φενερμπαχτσέ δοκιμάζεται μέσα στην ΤΣΣΚΑ.

Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός) - 72,1

Μίλησε για μία ακόμα φορά στα κρίσιμα, στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Νίζνι και η εντός έδρας αναμέτρηση με την Μάλαγα δείχνει ως μια ευκαιρία για να συνεχίσει, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, στα καλά σκορ και να πλησιάσει εκ νέου τις κορυφαίες θέσεις της λίστας. Αξιοσημείωτο πάντως το γεγονός ότι στο περσινό αντίστοιχο ματς του TOP 16, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε πραγματοποιήσει την χειρότερή του εμφάνιση στη διοργάνωση με το ράνκινγκ του να κατρακυλά στο -8!

Αντρέι Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ) - 70

Μεταγραφή "βόμβα" για την ΤΣΣΚΑ, που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και στο fantasy. Τα 70 κρέντιτς είναι μια εξαιρετική τιμή, βάσει των δυνατοτήτων του AK-47, ωστόσο είναι πάγια τακτική του παιχνιδιού οι νεοαποκτηθέντες παίκτες να εισάγονται σε πολύ πιο προσιτές, από τις αρχικές, τιμές, κάτι που είναι λογικό, αφού έχουν περάσει ελάχιστο χρόνο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι χρειάζονται συνήθως κάποιο διάστημα προσαρμογής. Βάσει αυτών, αλλά και του ότι ο Ρώσος φόργουορντ δεν έχει παίξει παρά ελάχιστα φέτος, η επιλογή του Κιριλένκο αυτή τη στιγμή εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, καθώς 2εκτός των άλλων, δεν είναι καθόλου εγγυημένος ένας μεγάλος χρόνος συμμετοχής, από το πρώτο παιχνίδι, αν αυτό είναι απέναντι στην Φενερμπαχτσέ. Είναι φρονιμότερο να περιμένετε να δείτε το πρώτο του δείγμα με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ και μετά να προχωρήσετε στην απόκτησή του, κάτι που είναι μάλλον δεδομένο ότι θα κάνετε, αργά ή γρήγορα, ειδικά όταν έχει τοποθετηθεί ως περιφερειακός στο παιχνίδι. Αν πάλι δείξει τόσο έτοιμος που με το καλημέρα πάρει το 15% της αξίας του, τότε και πάλι, τα 80 κρέντιτς που θα κοστίζει αργότερα, θα φαίνονται λίγα, μπροστά σε αυτά που θα έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει.

Σόνι Γουίμς (ΤΣΣΚΑ) - 60,6

Σε αντίθεση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, απέναντι στο Μιλάνο έδειξε έτοιμος, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ενώ έχουν περάσει στο μεταξύ και δύο εβδομάδες, επομένως, ο Αμερικανός μπορεί να αρχίσει να μπαίνει και πάλι στα πλάνα σας. Ένα ερώτημα βέβαια είναι πόσο θα τον επηρεάσει η παρουσία του Κιριλένκο σε βάθος χρόνου, σε μια αν μη τι άλλο εντυπωσιακή συνύπαρξη. Αυτή την εβδομάδα ο Γουίμς αντιμετωπίζει την Φενερμπαχτσέ, απέναντι στην οποία είχε 5/23 σουτ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Τζάστιν Κάρτερ (Γαλατασαράι) - 57,1

Ο αριθμός των συνεχόμενων διψήφιων σκορ έχει φτάσει πλέον στον αριθμό πέντε, με τον Κάρτερ να στέκεται καλά και μέσα στην Μπαρτσελόνα, που αποτελεί παραδοσιακά μια από τις πιο δύσκολες έδρες για περιφερειακό. Ούτε η Ζαλγκίρις βέβαια φημίζεται για την φιλοξενία της φέτος, επομένως ο Αμερικανός δεν αποτελεί και την πιο ελκυστική επιλογή για τη θέση αυτή την αγωνιστική.

Τζέιμς Άντερσον (Ζαλγκίρις) - 52,9

Ο κανόνας της έδρας μάλλον εξελίχθηκε σε κανόνα αντιπάλου για τον Άντερσον, αν εξετάσει κανείς πιο προσεκτικά τα σκορ του Αμερικάνου στο TOP 16. Σε κάθε περίπτωση, δύσκολα θα επαναλάβει αρνητική εμφάνιση μέσα στην Λιθουανία, απέναντι στην Γαλατασαράι μάλιστα, επομένως και βάσει τιμής, αποτελεί πολύ καλή περίπτωση αυτή την εβδομάδα.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Μάλαγα) - 52

Είναι από τους λίγους παίκτες που έχουν σημειώσει μόνο διψήφια ράνκινγκς (7/7) στο TOP 16 κι αυτό από μόνο του αρκεί ώστε να τον εξετάσετε, ακόμα κι αν αυτή την αγωνιστική έχει δύσκολη αποστολή, καθώς η Μάλαγα φιλοξενείται από την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, στο ΣΕΦ.

Στράτος Περπέρογλου (Εφές) - 45,7

Συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς, έχοντας φτάσει πλέον τα έξι διψήφια σκορ σε επτά αναμετρήσεις στο TOP 16. Πρόκειται ουσιαστικά, για το alter ego του Κουζμίνσκας στο fantasy αυτή τη στιγμή, από άποψη σταθερότητας τουλάχιστον, αν και ο Έλληνας φόργουορντ φαίνεται να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο για την ομάδα του, βάσει προσπαθειών, πόντων και χρόνου συμμετοχής, ενώ είναι και φθηνότερος και σίγουρα έχει ευκολότερο έργο απέναντι στην Λαμποράλ εντός έδρας, απ' ότι ο Λιθουανός μέσα στον Ολυμπιακό.

Φαμπιάν Κοσέρ (Λαμποράλ) - 39,4

Πραγματοποίησε μεγάλη και ιδιαίτερα πληθωρική εμφάνιση απέναντι στην Μάλαγα, μπαίνοντας ξανά στον χάρτη του παιχνιδιού, όσον αφορά τους αξιόλογους φθηνούς περιφερειακούς παίκτες. Ο αγώνας μέσα στην Εφές βέβαια φρενάρει τις όποιες φιλοδοξίες είχατε για να τον εμπιστευθείτε εκ νέου στην ομάδα σας.

Μαρσόν Μπρουκς (Μιλάνο) - 36,4

Δείχνει ολοένα και πιο έντονα τα σημάδια της ...καθυστερημένης του προσαρμογής, μετά μάλιστα κι από το 24άρι μέσα στην ΤΣΣΚΑ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η επιλογή του δεν εμπεριέχει ρίσκο. Σίγουρα όμως, ο συγκεκριμένος παίκτης έχει σαφώς υψηλότερο ταβάνι από τους ισότιμούς του.

Κάθε επιλογή μετράει όλο και πιο πολύ

Power Forwards & Centers

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Ερ. Αστέρας) - 98,9

Χάρη σε ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο, όπου ήταν ασταμάτητος, έδωσε άλλο ένα πολύ καλό σκορ, 24, αυτή την φορά μέσα στον Παναθηναϊκό, έχοντας 8/8 δίποντα! Ένα τέτοιο ποσοστό βέβαια είναι δύσκολο να επαναληφθεί και μέσα στην Μαδρίτη και ο Σέρβος εξακολουθεί να αποτελεί ρίσκο σε έναν τόσο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, λόγω της πολύ υψηλής του τιμής. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε κάνει 13, σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής.

Αρτ Παραχούσκι (Νίζνι) - 81,4

Αποτελεί τη μεγάλη αποκάλυψη του TOP 16, με τα σκορ του να συνεχίζουν να κυμαίνονται στα ύψη, μετά και το 30 απέναντι στον Ολυμπιακό. Ακολουθεί δεύτερο συναπτό εντός έδρας παιχνίδι, αυτή την φορά όμως με πολύ πιο εύκολο αντίπαλο, την Μιλάνο κι έτσι, ένα σκορ μικρότερο του 20 θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) - 81,3

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και όπως και ο Παραχούσκι, είναι από τους παίκτες που πρέπει να έχετε στην ομάδα σας. Ειδικά απέναντι στην Άλμπα και μάλιστα χωρίς τον ΜακΛίν, ο Κροάτης μπορεί να δώσει για μία ακόμα φορά ένα μεγάλο σκορ χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Ζόραν Έρσεγκ (Γαλατασαράι) - 71,9

Δεν τα πήγε καθόλου άσχημα μέσα στην Μπαρτσελόνα, με το 18 που έδωσε, όμως τα ταξίδια συνεχίζονται για την Γαλατασαράι και τον Σέρβο ψηλό, με τον επόμενο αντίπαλο να είναι η Ζαλγκίρις, μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα. Πιο πολύ μετράει βέβαια το γεγονός ότι ο Έρτσεγκ δείχνει να έχει ξεπεράσει το μίνι ντεφορμάρισμα μεσούσης του πρώτου γύρου του TOP 16.

Τρέι Τόμπκινς (Νίζνι) - 66,6

Πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο γύρο στο TOP 16, ανεβάζοντας την απόδοσή του κατά 7,5 μονάδες ράνκινγκ σε σχέση με την κανονική περίοδο, με εντυπωσιακά νούμερα σε ποσοστά ευστοχίας και ρημπάουντ. Μέσα στην Μιλάνο μάλιστα είχε πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερές του φετινές εμφανίσεις και είναι πολύ πιθανό αυτό να επαναληφθεί και αυτή την αγωνιστική, πλέον εντός έδρας.

Γιαν Βέσελι (Φενερμπαχτσέ) - 56,1

Ήταν για μία ακόμη φορά θετικός και σε μικρό μάλιστα χρόνο συμμετοχής, απέναντι στην Εφές, το σερί όμως των γεμάτων εμφανίσεων του Τσέχου φόργουορντ απειλείται ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Ως εκ τούτου η επιλογή του αυτή την εβδομάδα δεν ενθουσιάζει όπως το προηγούμενο διάστημα.

Εστέμπαν Μπατίστα (Παναθηναϊκός) - 53,9

Αποτελεί σημείο αναφοράς στη ρακέτα του Παναθηναϊκού και μπορεί να κάνει τη διαφορά απέναντι σε οποιονδήποτε ψηλό, τα πράγματα όμως θα είναι αρκετά ζόρικα μέσα στην Μακάμπι, καθώς υπάρχουν πολλαπλοί κίνδυνοι, τόσο στην άμυνα (Σχορτσανίτης), όσο και στην επίθεση (Τάιους πρωτίστως, Ραντλ και Σμιθ στις βοήθειες) κι έτσι η επιλογή του Ουρουγουανού ψηλού συνοδεύεται με αρκετό ρίσκο αυτή την αγωνιστική.

Παούλιους Γιανκούνας (Ζαλγκίρις) - 51,9

Περίπτωση παρόμοια με το συμπαίκτη του, Άντερσον, στους περιφερειακούς, καθώς ο Λιθουανός φόργουορντ έμεινε στα πολύ ρηχά απέναντι στην Ρεάλ, κυρίως λόγω του προβλήματος με τα φάουλ που αντιμετώπισε, που του επέτρεψε να βρεθεί στο παρκέ μόνο για 13 λεπτά. Δύσκολα θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο και ενάντια στην Γαλατασαράι και το πιθανότερο σενάριο είναι ο Γιανκούνας να επιβεβαιώσει τη βελτιωμένη, καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, εικόνα του στα εντός έδρας παιχνίδια.

Τζάστιν Ντόελμαν (Μπαρτσελόνα) - 51,5

Απασχολεί ξανά το παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, καθώς παρουσιάζεται ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Ειδικά εντός έδρας, σε τέσσερα παιχνίδια στο TOP 16 έχει μέσο όρο ράνκινγκ 17,8 και αυτή την εβδομάδα η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Άλμπα, χωρίς τον ΜακΛίν στην αποστολή της.

Σαμάρντο Σάμουελς (Μιλάνο) - 47,6

Είχε εξ' αρχής δύσκολο έργο μέσα στην ΤΣΣΚΑ, όπου έμεινε στα ρηχά, παράλληλα όμως κέρδισε και 8 φάουλ, αθροίζοντας πλέον 26 στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία στα τρία τελευταία παιχνίδια, αριθμός που κάθε άλλο παρά αμελητέος είναι και μπορεί να τον επαναφέρει σε μεγαλύτερα σκορ απέναντι στην Νίζνι.

Οθέλο Χάντερ (Ολυμπιακός) - 43,2

Τρέχει σερί με τέσσερα διψήφια ράνκινγκς, με μέσο όρο 16, έχοντας βρει πλέον τα πατήματά του, ενώ γενικότερα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα μέσα στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μάλαγα αυτή την εβδομάδα. Ως εκ τούτου, ο Χάντερ αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση φθηνού ψηλού, ενώ ενδιαφέρον έχει και ο συμπαίκτης του, Ντάνστον.

Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός) - 39

Ήταν εξαιρετικός μέσα στην Νίζνι, δείχνοντας πως βρίσκει σταδιακά ρυθμό και ως εκ τούτου, η τιμή του είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα, βάσει της αντικειμενικής του αξίας. Μένει βέβαια να σταθεροποιηθεί στα καλά σκορ και ο αγώνας ενάντια στην πρώην ομάδα του είναι μια καλή ευκαιρία για αυτό.

Ρομπέρτας Γιαφτόκας (Ζαλγκίρις) - 33,1

Ο Γκουντάιτις είναι εκτός ενόψει Γαλατασαράι κι αυτό θα επιστρέψει στον έμπειρο Λιθουανό σέντερ να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι ενδεχομένως να δώσει ένα καλό σκορ, έχοντας κάνει μια σχετική αρχή και από το παιχνίδι με την Ρεάλ, όπου θύμισε ελαφρώς τον περσινό εκπληκτικό Γιαφτόκας.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και μπείτε στην παρέα μας στο Facebook για τα τελευταία νέα και για να μάθετε πρώτοι τραυματισμούς ή απουσίες της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ