EUROLEAGUE

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο blog του στο Euroleague Greece για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ και την βοήθεια που πρέπει να δώσει ο κόσμος στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Καλησπέρα και πάλι σε όλους!

Στην Euroleague συνεχίζουμε την καλή μας πορεία, μετρώντας έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Είναι σημαντικό για την ομάδα που είμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου. Κάθε παιχνίδι που δίνουμε χρειάζεται προσοχή και είναι δύσκολο, οπότε είναι σημαντικό που δεν έχουμε ηττηθεί ακόμα.

Θα πρέπει να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Στόχος μας σε κάθε αναμέτρηση δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ, την οποία είχαμε κερδίσει στην Κωνσταντινούπολη. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος, αφού ο αντίπαλος μας έχει βελτιωθεί πολύ και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις.

Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να εστιάσουμε στην άμυνα μας, ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας.

Το ότι είμαστε πρώτοι με διαφορά δεν πρέπει να μας κάνει να χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση. Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας να παίξουμε όπως ξέρουμε και να ανεβάσουμε κι άλλο το αήττητο μας.

Όπως, είπα βέβαια ο αγώνας δεν είναι εύκολος. Για να νικήσουμε χρειάζεται να βγάλουμε ενέργεια και να είμαστε πολύ καλοί αμυντικά. Η Γαλατάσαραϊ είναι βελτιωμένη στις τελευταίες αναμετρήσεις και έχει υψηλό κίνητρο. Όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και προσπαθούν πολύ για την ομάδα.

Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Πάντα μας ενισχύει με την παρουσία του και τον θέλουμε δίπλα μας. Θα τα πούμε και πάλι...

Ματ

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ