EUROLEAGUE

Σερφ: "Καμία σχέση με Παναθηναϊκό"

Σερφ: "Καμία σχέση με Παναθηναϊκό"

Στο τελευταίο του άρθρο, στην ιστοσελίδα one.co.il, ο Σβι Σερφ χαρακτηρίζει τον Αργύρη Πεδουλάκη ως υπεύθυνο, για την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ο Σβι Σερφ είναι αρθρογράφος στην ισραηλινή ιστοσελίδα one.co.il. Για την ακρίβεια, πήρε τη θέση του Πίνι Γκέρσον, όταν εκείνος έγινε σχολιαστής για την τηλεόραση.

Στο τελευταίο του άρθρο ( σήμερα) σαφέστατα και έγραψε για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό. Και τι σημειώνει; “Πολύ αδύναμη ομάδα του Παναθηναϊκού” η οποία κατά τη γνώμη του “δεν έχει καμιά σχέση με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς”.

-
Σερφ INTIME SPORTS

Ο “Τσβίκα” εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση στον Αργύρη Πεδουλάκη, σημειώνοντας: “Τώρα, καταλαβαίνει κανείς, βλέποντας αυτό τον Παναθηναϊκό, πόσο σημαντική είναι η επιρροή του προπονητή, στο να αποφασίζει και να είναι επί της ουσίας ο ηγέτης της ομάδας, όπως και η ιεραρχία σε κάθε θέση.

Το πρώτο θύμα ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που πραγματοποίησε το χειρότερο του παιχνίδι στην ιστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι. Η προστασία του θρυλικού μπασκετμπολίστα ήταν ανύπαρκτη από τον προπονητή που τον άφησε μέσα στο παρκέ, σε αντίθεση με ό,τι θα έκανε η αλεπού από την Σερβία.

Η επίθεση της ελληνικής ομάδας δεν αντέχει σε κριτική και τα περίφημα πικ εν ρολ στην εποχή Ομπράντοβιτς, εκτελούνται με πολύ φτωχό τρόπο”.

Ο Σερφ χαρακτηρίζει καταστροφικές τις επιδόσεις των Διαμαντίδη (1/11) και Ούκιτς (0/8), σημειώνει την αδιάφορη παρουσία των Μπατίστ-Κάρι και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Μακάμπι νίκησε μεν τον ΠΑΟ “αλλά μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με τον ιστορικό σύλλογο, που γνωρίζαμε”.

Η Μακάμπι δεν την έβγαλε "καθαρή". Για αυτή γράφει πως "δεν έχει καθαρό πόιντ γκαρντ και εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τα ριμπάουντ", διευκρινίζοντας ότι "ακόμα και η γλώσσα του σώματος φωνάζει πως ο Οχαγιόν έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης", ενώ προσθέτει "ο Τάιρις Ράις επέστρεψε στις γνωστές κακές του εμφανίσεις".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ